Prosto ne mogu da poverujem!! Najbolja basket igra na svetu će izaći za PC i koštaće samo 20$ (nema podršku za online igranje)!! Jeste da se kod nas u 99,9% slučajeva koriste `narodne` verzije, ali ako i kod nas bude 20-30$ vredi uzeti original samo radi podrške izdavaču da i sledeće godine bude igre za PC.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
... mislim da nije bilo sumnje dali će izlaziti za PC, s obzirom da je to postala prava franšiza, ali ta jeftinoća je stvarno neverovatna i pitanje je koliko će kod nas biti. Ipak sam ja više za NFL.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: ... mislim da nije bilo sumnje dali će izlaziti za PC, s obzirom da je to postala prava franšiza, ali ta jeftinoća je stvarno neverovatna i pitanje je koliko će kod nas biti. Ipak sam ja više za NFL :: ::
Igrao sam NBA2K1 na SEGA Dreamcastu i tada je bila bolja 10X od NBA Live, ali je nije bilo na PC-u. I ni jednom se ni jedna (ovo je 9. verzija) do sada nije pojavila na PC-u, ovo je prvi put. I mogu sa zadovoljstvom da kažem da ono đubre od PC verzije NBA Live odlazi u zaborav, jer će PC verzija NBA 2K9 biti port sa Xbox-a, dakle grafika boli glava, a gameplay posle koga će se sa (još većim) prezirom gledati na NBA Live.
A što se cena tiče, pa i Fifa 09 košta 60$ u USA, a Crysis Warhead 30$, što znači da su kod nas cene iste, pa se nadam da će i ovo biti oko 1.500 dindži. Ukoliko je uopšte i bude...
Ranije sam redovno igrao NBA Live, sve do pretprosle godine kad su napravili katastrofalne komande, tako da poslednje dve godine nisam, al me bas zanima n sta ce da lici ovaj basket, vidjao sam neke baskete po konzolama, ne secam se koji su i delovali su fino, svakako ako ovo izadje za pc bice zanimljivo videti EA-ov odgovor, ako vec nisu odustali od ocajnog live-a.
Ima nekoliko snimaka iz Gameplaya igre i ne mogu da verujem kako dobro izgleda. Publika deluje fantastično, sede, ustaju, urlaju, mašu rekvizitima, gotovo svaki gledalac različit, a o samoj igri ne vredi trošiti reči, bacanje po podu za loptom, pozdravljanja posle koševa, dodavanja, finte šutevi, prodori, odbrana, banane, skoro je nestvarno, kao da gledaš pravu tekmu. Fantazija. Jedva čekam.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
Stvarno za ne poverovati, mada, kad malo bolje razmislim, tolike igre se portuju sa konzola pa je konačno došao red i na najbolji basket ikad. Svako ko je nekada odigrao makar jednu partiju na SEGA Dreamcast-u (čiji sam ponosni vlasnik još uvek) a posle njegove propasti i na PS2, zna o čemu se tu radi. Ko zna, da je NBA Live nekad imao konkurenciju možda bi bio i bolji ali ovako nema šta da traži pored NBA2kx serijala. Što kaže -Shone-, poslednji NBA Live koji je donekle valjao, u nedostatku drugog basketa je bio 2006, ali da nije bilo Euroleague Patch-a za njega teško da bi ga i igrao. U svakom slučaju, jedva čekam da 2k9 izađe jer kakav god da bude, biće najmanje za klasu kvalitetniji od Live-a, to je sigurno!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.