interesuje me koliko vam je bilo potrebno vremena da predjete crysis warhead.Ja sam presao za 50min. i razocarao sam se kolko je kratka.Taman kad sam se uziveo ono kraj.Sad ne znam da nije do igrice pa mi je preskocilo nekoliko kampanji ili je stvarno tako.Sve u svemu sramota za takvu igricu.
:: interesuje me koliko vam je bilo potrebno vremena da predjete crysis warhead.Ja sam presao za 50min. i razocarao sam se kolko je kratka.Taman kad sam se uziveo ono kraj.Sad ne znam da nije do igrice pa mi je preskocilo nekoliko kampanji ili je stvarno tako.Sve u svemu sramota za takvu igricu ::
moja greska.Izbrisao sam sve savove sem iz zadnje kampanje pa mi je ovaj save merio samo ovu predzadnju i zadnju kampanju tako da sam presao igricu za 4h i 7min.Opet ovaj crysis je po meni mnogo kraci od onog starog,mada moram da priznam atmosfera je odlicna za razliku od onog starog.Jedino mi je zao sto cu morati da cekam skoro mesec dana dok ne izadju ove igrice koje su najavljene,a taman sam mislio da ce mi vreme prolaziti uz crysis ali sta da se radi.Moracu da ga predjem jos jednom! Pozdrav
Uzeo sam orginal igru, nije skupa 1490, p cu da vidim kako ce da radi!!! Za sada sam presao par cek pointa i sve radi super, pa cemo da vidimo za dalje!!! Pozdrav, inace igrica jeste osetno kraca ali ne treba zaboraviti da se nije mnogo radilo na njoj, treba uzeti neki dinar na istu pricu samo u drugom pakovanju, pa to je ea games izmedju ostalog!!
buduci da je Warhead najavljivan kao spin-off duzina i nije za cudjenje...a i napravljen ja samo da umiri fanove do `pravog` nastavka gde ce se nastaviti Nomadova prica. Jos jedan razlog izlaska su i optimizacije engine-a, i konacno su napravili od monstruma nesto sto ima realniju zahtevnost....Inace za jedan spinoff igra je po mom misljenju i vise nego dobra i zaslusuje visokoe ocene koje je dobila..... a sada da ja spinujem kampanju jos jednom...ali naravno na vecem difficultyju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.