Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
BLOODRAYNE 2
STRANA 1 OD 1
doca80 BLOODRAYNE 2 01.10.2008. 18:58 T12311

status: user
broj poruka: 3053
Dosao sam do treceg nivoa,gde neki lik baca vrane na mene sa neke terase,i gomila zombija pokusava da me rokne,sva vrata su zakljucana,ne znam sta treba da radim! Ako je neko igrao Bloodrayne 2 i presao ovaj nivo,bio bih mu zahvalan kada bi mi rekao sta treba da radim!

KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 01.10.2008. 20:01 #73175

broj poruka: 1117
a walkthrough??? googlaj...

Overclocking is the way of life!!!

Zeljkox BLOODRAYNE 2 01.10.2008. 20:36 #73178

broj poruka: 1
To nisu vrane nego slepi misevi. Treba da ubijes glavnog vampira sa te zurke na koljoj si nepozvan usao. On se pretvara u slepe miseve i leti cim sleti ti mora da si tu i kada se pretvori u coveka (vampira) ti ga onim macevima udaraj, ali moras non stop da ga pratis gdeo n leti i ti tu skaci. Moras da budes korak ispred njega u brzini. Ja sam tu igru odavno obrnuo,a ti si tek na pocetku,a do kraja ima jos dosta, dosta... Srecno igranje.

doca80 Re: BLOODRAYNE 2 01.10.2008. 21:30 #73185

broj poruka: 3053
Hm,da li mislimo na isti nivo??? Ja nisam primetio da se ON pretvara u slepe miseve,vec da non stop sa terase iznad dvorista baca slepe miseve na mene,a on ostaje gore na terasi(odbrana od napada miseva je ukljucivanje bloodrage-a).

KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!

:: To nisu vrane nego slepi misevi. Treba da ubijes glavnog vampira sa te zurke na koljoj si nepozvan usao. On se pretvara u slepe miseve i leti cim sleti ti mora da si tu i kada se pretvori u coveka (vampira) ti ga onim macevima udaraj, ali moras non stop da ga pratis gdeo n leti i ti tu skaci. Moras da budes korak ispred njega u brzini. Ja sam tu igru odavno obrnuo,a ti si tek na pocetku,a do kraja ima jos dosta, dosta... Srecno igranje
::
Fanste re 14.10.2008. 19:02 #75228

broj poruka: 207
Pa ti se popnes do njega , i onda se on pretvori u slepe miseve , pa onda pucaj na njih
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs