Dakle,igra je Bloodrayne 2! Prilikom instalacije sve ide klasicno,znaci,next,next,next,install!!! E kad kliknem na install pojavi se prozorce u kom pise-ADDITIONAL COMPONENT IS NEEDED TO INSTALL THE GAME. TO DOWNLOAD IT CLICK YES!!! Kad kliknem na NO proces se ponavlja u krug. Da li ovo moze biti navlakusa da kad kliknem na YES dobijem gomilu virusa,crva i ostale gamadi preko neta u rekordnom roku? Da li se neko susretao sa ovakvom instalacijom igrice do sada(ja nisam),i ako jeste kako je prosao po pitanju kliktanja na YES??? I scan sa Nod-om kaze da nema virusa ni u jednom folderu igrice...
ma pusti ga da skine...ako je nesto virusno nod mu nece dati da ga pokrene i ima odma da ti vristi na sve strane i da stavlja u karantine i da brise itd itd...
Ni ne znam da postoji noviji deo od dvojke?!?! Keca sam presao 3x obozavam taj tip igrice,sada konacno imam vremena za drugi deo. A koliko delova igre postoji?
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Na izboru igr :: jesi odigrao novije delov :: :: ::
nema virusa u onome sto je skinuo,igra radi, ali ima jedan drugi problem-kontrole su skroz obrnute znaci kad gurnem mis na gore riba u igrici pogleda na dole i obrnuto. To mi cini igranje nepodnosljivim. Gledao sam opcije 10x i nisam nasao opciju da to promenim. Jel neko zna da li je to uopste moguce promeniti!!!
:: nema virusa u onome sto je skinuo,igra radi, ali ima jedan drugi problem-kontrole su skroz obrnute znaci kad gurnem mis na gore riba u igrici pogleda na dole i obrnuto. To mi cini igranje nepodnosljivim. Gledao sam opcije 10x i nisam nasao opciju da to promenim. Jel neko zna da li je to uopste moguce promeniti!! :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: Ako postoji antivirusni program koji je nepouzdaniji od Nortona, onda je to NOD32. Narocito ako je krekovan, i to pomocu patch-a (a ne direktnim upisivanjem serijskog broja). Dve poslednje verzije do kojih sam dosao tokom prve polovine ove godine imale su trojanske pastuve u krekovima.
Ako postoji antivirusni program koji je nepouzdaniji od Nortona, onda je to NOD32. Narocito ako je krekovan, i to pomocu patch-a (a ne direktnim upisivanjem serijskog broja). Dve poslednje verzije do kojih sam dosao tokom prve polovine ove godine imale su trojanske pastuve u krekovima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.