Ja kad rezem neku vecu igru obicno je ISO sa Winrar-om idem Add to archive i napravim partove od 4,7GB koliko staje na DVD i narezem na 2 DVD-a a kada hocu da je instaliram raspakujem to na hard disk i imam taj ISO ili sta sam narezao i instaliram je.
Kao i za izbacivanje nepotrebnih jezika, bla bla, neki moji prijatelji koriste program Orca.4.0.6001.0 besplatan je i kažu da je jednostavan za korišćenje, nisam ga probao, u svakom slučaju te ništa ne košta.
Taj program ti omogućava da dvd9 igru rastaviš na dvd5 puta 2 ili na dovoljan broj cd-a itd...
:: :: Ja se bas nesto preterano ne razumem u sve to,aki zasto bi nesto rastavljao i snimao na dva diska kad mozes sve to da narezes na disku od 8gb. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.