Ljudi hocu da dignem nov sistem ali ne mogu nigde da nadjem save game ove igre...Gledao sam u My Documents pa u samu instalaciju igre kao i u windows-u bez skrivenih foldera!Izgleda da je save game implementiran u samu igru...
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Ne igram igrice, ali ovo su oubičajena mesta. Documents and Settings > Tvoje ime > Application Data > Stalker Documents and Settings > All Users > Application data > Stalker
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ljudi ja sam se vec ogradio..Rekao sam da sam vec na tim svim mestima i trazio....Sve to sto vi meni predlazete je vec davno poznato ali tamo jednostavno nema!Da nije do same verzije igre?
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: Kod mene je u C:Users-Public-Documents-STALKER-STCS - Vista x6 :: :: Posto si na XP-u treba da ti je u Documents and Settings-All Users ili User koji si-Application data-STALKER-STC :: :: Tj. ko sto je vec i receno . :: :: :: ::
Ma mora da ima savegame, jel si trazio u hidden folderima ? mada tu ne bi trebalo da bude .. Ako imas save mora da je negde u dokumentima, probaj u shared isto ako vec nisi, ili idi na run pa ukucaj STALKER-STCS tako se zove folder gde je, pa bi trebao sam da ti nadje ..
Na XP-u je u Shared Documents ___________________________________________________________________ Why should man be protected, what has he done to justify it? This is why we embrace animals, they represent the innocence man doesn`t have!
Sad nevezano u vezi ove igre kako da nadem te Shared Documents ? Imam neke igre pa isto nemogu da nadem save pa da vidim tu sta da kucam ili gde da idem.
:: Sad nevezano u vezi ove igre kako da nadem te Shared Documents :: Imam neke igre pa isto nemogu da nadem save pa da vidim tu sta da kucam ili gde da idem :: :: Hval :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.