Ja sam razocaran. Mnogo sam vise ocekivao od ovog nastavka. Koliko je poboljsanja u drugom delu u odnosu na prvi, toliko ovde nema nikakvog pomaka. Ovo je gotovo identicno kao FlatOut 2. Iste staze, skoro isti automobili (vecina ista), cini mi se nista novo osim ubacenog `Time trial-a`, sto i nije nesto. Cini mi se da igram FlatOut 2 koji samo nesto malo lepse izgleda.
Da li jos neko deli moje misljenje ili sam ja nesto `prso`? :)
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
U principu, samo malo nasminkana `dvojka` i to je to. Mada, realno nisam ni ocekivao bog zna sta. Bitno je da je igra i dajle zanimljiva kao i pre. Grafika je po meni izuzetna i nema potrebe za boljom jer od ludnice i akcije na ekranu i onako ne obracam paznju na grafiku. A uz to igra leti i na slabijim masinama. Dzaba CMR:DiRT-u brutalna grafika kad je prezahtevna a od silnih Blur-ova, HDR-ova i ostalih efekata ne vidim ni kuda vozim. Sacekajmo dok se ne pojavi Burnout za PC koji je nedavno najavljen a do tad przim GRiD!
To je expanzija Flatout2 i radjena je na njenoj platformi. Tako da su uradjene samo male izmene,tj.reseni su bugovi i tako to. To je uradjeno zato da se premosti period do izlaska 3-ceg dela. Ako se realno sagleda situacija nista se vise nije ni moglo ocekivati od ovog izdanja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.