Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World of Warcraft
STRANA 1 OD 1
boriskov World of Warcraft 27.08.2008. 20:42 T11646

status: user
broj poruka: 364
igram wow na privatnom serveru WoWScape sa paladinom vec neko vreme pa me zanima ako neko zna da li je moguce i kako ubagovati bossa ili moba... cuo sam da je moguce ali ne znam kako to da utadim... da li neko moze da mi objasni... hvala unapred :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 27.08.2008. 20:47 #67939

broj poruka: 2352
...vrlo moguce da ces posle tog cheat-a popiti jedan ban!

Pozz...
gile23 ... 27.08.2008. 20:51 #67946

broj poruka: 9121
2m4Y je upravu ima da popijes bancinu, na Toxic-u gde ja igram jedan popio ban na 7 dana jer je Game mastera nazvao noob-om a tek ako ubagujes bossa, gotov si i to tek na scape-u, a koji je boss u pitanju da ti mozda pomognem, Archimonda moze samo hunter da kokne, i da na Scape-u Blizzlike mnogo lagguje, nadam se da sam ti malo pomogao!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
io62s .... 27.08.2008. 20:57 #67948

broj poruka: 371
Game mastera je nazvao noob-om!!!! Ja ne verujem sta ljudi sebi sve dozvoljavaju...uzas...ej breee, GAME MASTER-a je nazvao noob-om!!! LOOOL koja pacenicka igra...dobro je pa nisam ni pokusavao to da igram!

...bez uvrede za ono `pacenicka igra`

stefanon Re: .... 27.08.2008. 23:00 #67960

broj poruka: 268
Polako nisu svi udareni ali ih ima dosta, ovo sta se meni desilo pre 10min.
Neki pacenik je uzapredovao u guildu i odmah poceo da kickuje ljude, i salje poruke predjite u moj guild jer je bolji! Strasno bilo nas je 75 a sad nas je 15!

:: Game mastera je nazvao noob-om!!!! Ja ne verujem sta ljudi sebi sve dozvoljavaju...uzas...ej breee, GAME MASTER-a je nazvao noob-om!!! LOOOL koja pacenicka igra...dobro je pa nisam ni pokusavao to da igram!
::
:: ...bez uvrede za ono `pacenicka igra`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs