molim one ljude koji su uspeli pokrenuti za mene misteriju od igre neka postuju 1.raspakujem preko wrar 2.instaliram preko daemon tool 3.crack 4.pokrenem igru i u njenom launcheru mi izbaci`ubacite org.disk coh oposing front,u read me fajlu pise da se klikne na continue ali ja kad to kliknem , krene ono validating media,izbaci me iz launchera i onda ono staro `plese insert corect cd/dvd`kao da nisam ni crack-ovo hvala unapred..
...osim što si ubacio `drogu` na pogrešno mesto. Koliko se sećam ne ide u root folder igre nego u jedan od onih foldera koji se nalaze tamo, ali se ne sećam tačno koji. Nađi gde se nalazi .exe koji ima SASVIM ISTO ime kao i `droga`.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.