Kao sto znate konacno sam i ja kupio pravu masinu i sada mogu da se vratim mojim davno zaboravljenim ljubavima ~ igrama :)
Pa posto sam odavno ispao iz tih voda trebaju mi saveti STA NE SMEM DA PROPUSTIM? :) Ajde npr. u poslednje 2 godine, koje su to igre vrednje skidanja i testiranja na mojoj masini? :)
Do sada sam probao: Company of Heroes, Civilizacija 4, Oblivion, Crysis i Command & Conquer 3
A planiram da skinem Assassins Creed i The Witcher...to je valjda dobro :)
Imate li vi neke predloge? Mozda neke trke, sportovi... i naravno neki dobar RPG?
Call of Duty World at War! Command&Conquer Red Alert 3 Crysis Warhead Far Cry 2 Gta 4 Need for Speed Undercover Prince of Persia S.T.A.L.K.E.R:Clear Sky Fallout 3
Mislim da si se malo zbunio. Taj Drift je ustvari GRID. Radio ga je Codemasters, a inace nije nastavak Colina... Kako zamisljas da drift igra bude nastavak Colina???
Posto sam na igrama pre nego sto sam sisao mleko, znam 100% da nema igre po imenu Drift...
Ne znam gde mozes da skines Space Siege, ne koristim torrente. Verovatno mozes na Rapidshare-u da ga nadjes...
:: :: :: :: DRIFT je novi valjda nastavak Colin Mc Rea...ili kako se vec pise : :: :: A vi sto ste igrali oboje sta je po vama bolje DRIGT ili GRID? : :: :: A taj Space Siege gde mogu da skinem? Da li se vec pojavio na nekom torrentu?
:: Mislim da si se malo zbunio. Taj Drift je ustvari GRID. Radio ga je Codemasters, a inace nije nastavak Colina... Kako zamisljas da drift igra bude nastavak Colina?? :: :: Posto sam na igrama pre nego sto sam sisao mleko, znam 100% da nema igre po imenu Drift.. :: :: Ne znam gde mozes da skines Space Siege, ne koristim torrente. Verovatno mozes na Rapidshare-u da ga nadjes.. ::
Ne ne ne ne ne!!!! Evo upravo sam nasao :) Ja sam malo pogresio nije DRIFT nego DiRT, tacnije:
:: :: :: :: :: Mislim da si se malo zbunio. Taj Drift je ustvari GRID. Radio ga je Codemasters, a inace nije nastavak Colina... Kako zamisljas da drift igra bude nastavak Colina?? :: :: :: :: Posto sam na igrama pre nego sto sam sisao mleko, znam 100% da nema igre po imenu Drift.. :: :: :: :: Ne znam gde mozes da skines Space Siege, ne koristim torrente. Verovatno mozes na Rapidshare-u da ga nadjes.. :: :: :: :: :: Ne ne ne ne ne!!!! Evo upravo sam nasao : :: Ja sam malo pogresio nije DRIFT nego DiRT, tacnije :: :: Colin Mcrae DiRT - RELOADED :: :: A ova igra sto mi je OCz predlozio je :: :: Race Driver : GRID :: :: Na te 2 sam mislio :)
:: :: :: :: Hvala OCz :: :: A ima li neko jos neki predlog? ...RPG, RPG, RPG?? :: :: ako si propustio 2 godine onda probaj i gothic 3(naravno i 1 i 2 ali one su starije... ::
heroes of might and magic V ako volis strategije al obavezno skini onda i stand-alone ekspanziju za istu tribes of the east....
Sto se tice pucacina F.E.A.R. mozda jeste malo starija (2005) al me vise privlaci od ovih novih sa `masnom` grafikom...
Sto se tice arkadnih voznji probaj flatout ultimate carnage,a sto se tice realnih simulacija po meni je najbolja live for speed -vredi probati skidas je sa zvanicnog sajta lfs.net
ove su na mene ostavile pozitivan utisak pa ih toplo preporucujem, ali sve zavisi od coveka do coveka, ko kakvu tematiku voli, i zanr naravno...
Clive Barker`s Jericho - nevidjeno dobar fps, neprekidna akcija, extra grafika, prica... Medal Of Honor : Airborne - zar ovde treba nesto dodati? Devil May Cry 3 i 4 - fenomenalna akcija, klasicna konzolaska sibacina, retkost na PC-u Penumbra (svi nastavci) - odlicno osmisljena avantura, intrigantna prica, jeziva atmosfera, sjajna grafika i zvuk Call Of Juarez - divlji zapad fps, simpaticno, odlicna vizuelna prezentacija... Frontlines : Fuel Of War - dobar fps BlackSite : Area 51 - isto zanimljiv fps
...to je to cega sam zasad mogao da se setim
a ako imas mogucnosti za cooperative multiplayer onda nikako ne propustiti sledece igre, mada su odlicne i kad ih igras solo ali osecaj saradnje sa jos jednim igracem je nezamenjiv
Conflict : Denied Ops Gears Of War Rainbow Six : Vegas Rainbow Six : Vegas 2 Splinter Cell : Chaos Theory Splinter Cell : Double Agent
Nexus the Jupiter incident(2004 ali je super kad pređes prvu smornu polovinu)(steta sto nema dvojke) Grid!!! Bioshock BlackSite : Area 51 onako: nije los, nije dobar a na 3 DVD ne volim mass effect! Ali zato stize Crysis Warhead !!!!
Woooooow... ovo iz gornje polovine sam vec sve probao (Space Siege obrnut, Mass Effect skoro:) a onaj budjavi Crysis nece da mi radi uz moj EAH3850!!!
Ali zato srdoch prijatno si me iznenadio sa tim naslovima... pitam se gde sam ja bio kada su se pojavljivale te sve igre :) Devil May Cry je u procesu nabavljenja, kao i Clive Barker`s Jericho
Nego...ima li neki dobar RPG ili nesto na taj fazon? Ovaj glupi Space Siege sam obrnuo za 2 dana :(
1. Knights of the old republic (skraceno KOTOR) 2. KOTOR II 3. Neverwinter Nights II (ima i ekspanzija `Mask of the betrayer` jednako dobra) 4. Titan Quest
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.