Prvi put u uputstvu za instalaciju vidim sledeci text- 5. Copy YASU.exe to your DAEMON-Tools directory incl. with this release, and run it. Sta ovo znaci,gde da iskopiram YASU.exe? Kad pokusam da pokrenem igricu ispise-conflict with emulation softvare detected,a kad pokrenem YASU.exe ispise-unable to locate the file`daemon.dll`and/or`dtpro.dll`. please copu YASU.exe to your DAEMON-Tools directory,then run the aplication again!!! Inace ako je bitno igricu sam instalirao na D particiju u folder IGRE(tako radim sa svim igricama)! Please help!!!
Ne mogu tacno da se seteim koja mi je igra trazila taj `yasu` ali sam ja taj korak jednostavno preskocio i sve je radilo ok, ne znam kako i zasto ali je tako...porbaj da iskljucis emulation-se u d tool-u pa probaj ponovo....mislim nisam ti ni malo pomogao, ali cisto da ti kazem da je meni prolazilo i bez cimanja sa tim yasu sta god to bilo...pozz
probano odavno ali nije to u pitanju! Ja sam probao sve kombinacije koje su mi pale na pamet,pa posto sam ostao bez ideja odlucio sam da postavim temu, jer ovaj MOH me izludjuje!!!
:: :: Pa taj yasu bi trebalo da iskopiras u folder gde ti je instaliran dtool, ali da li ce to pomoci, to vec ne znam...probaj pa vid :: :: ::
Kada raspakujes YASU sve fajlove kopiraj u folder gde ti je instaliran DAEMON, ponavljam sve fajlove znaci i YASU.exe i SampleScripts.zip i Readme.txt ili jednostavnije raspakuj YASU direkt u daemon folder i ima da radi. Ako ti ni to ne pomaze saljem ti yasu koji kod mene provereno radi
Prijatelju,SALJI! Pa kod mene nema ni jedan drugi fajl osim YASU exe, i ne radi kad ga iskopiram u Daemon folder! Mail je-docanar@yahoo.com
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: Kada raspakujes YASU sve fajlove kopiraj u folder gde ti je instaliran DAEMON, ponavljam sve fajlove znaci i YASU.exe i SampleScripts.zip i Readme.txt ili jednostavnije raspakuj YASU direkt u daemon folder i ima da radi. Ako ti ni to ne pomaze saljem ti yasu koji kod mene provereno rad :: :: ::
Evo sad sam instaliro ovu igru,moje igre su sve u ISO formatu.Otvorio sam u alkoholu i potpuno normalno se instaliro (trazi serijski)posla prebacis crack i radi. kod mene nema nikakav YASU. Probaj sa Alcoholom.
Re: Medal of Honor Pacific Assault(tm) Version 1.0
08.08.2008. 19:44
status: user broj poruka: 3053
Ma probao sam i u Alcoholu,NE RADI!!! Ovo sto imam je u mds formatu,a igru je crackovao UNLEASHEAD. Normalno se instalira ali taj Yasu ne radi non stop izbacuje one poruke koje sam naveo par postova iznad!
:: Evo sad sam instaliro ovu igru,moje igre su sve u ISO formatu.Otvorio sam u alkoholu i potpuno normalno se instaliro (trazi serijski)posla prebacis crack i radi. kod mene nema nikakav YASU. Probaj sa Alcoholom. :: :: ::
Poslao sam ti yasu koji 100% radi na mail. Raspakuj ga u folder gde ti je instaliran daemon ali proveri koju verziju koristis, treba da bude makar 4.0.6 sa starijim verzijama ne radi. Kad uspesno pokrenes YASU klikni Cloak i dzibraj
Pa to je problem!!! Ja imam verziju Daemon-a 3.47. Stara jeste,al` sam nekako veran ovoj verziji od pocetka...pa moracu da je zamenim novijom...
:: Poslao sam ti yasu koji 100% radi na mail. Raspakuj ga u folder gde ti je instaliran daemon ali proveri koju verziju koristis, treba da bude makar 4.0.6 sa starijim verzijama ne radi. Kad uspesno pokrenes YASU klikni Cloak i dzibra :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.