Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ne znam da instaliram MOH Airbourne
STRANA 1 OD 1
doca80 Ne znam da instaliram MOH Airbourne 08.08.2008. 17:45 T11345

status: user
broj poruka: 3053

Prvi put u uputstvu za instalaciju vidim sledeci text- 5. Copy YASU.exe to your DAEMON-Tools directory incl. with this
release, and run it. Sta ovo znaci,gde da iskopiram YASU.exe? Kad pokusam da pokrenem igricu ispise-conflict with emulation softvare detected,a kad pokrenem YASU.exe ispise-unable to locate the file`daemon.dll`and/or`dtpro.dll`. please copu YASU.exe to your DAEMON-Tools directory,then run the aplication again!!! Inace ako je bitno igricu sam instalirao na D particiju u folder IGRE(tako radim sa svim igricama)! Please help!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
io62s ... 08.08.2008. 17:58 #65495

broj poruka: 371
Ne mogu tacno da se seteim koja mi je igra trazila taj `yasu` ali sam ja taj korak jednostavno preskocio i sve je radilo ok, ne znam kako i zasto ali je tako...porbaj da iskljucis emulation-se u d tool-u pa probaj ponovo....mislim nisam ti ni malo pomogao, ali cisto da ti kazem da je meni prolazilo i bez cimanja sa tim yasu sta god to bilo...pozz

doca80 pa ovo se desava 08.08.2008. 18:19 #65498

bas kad preskocim taj korak (kopiranje Yasu.exe fajla),jer ne znam GDE da ga iskopiram.
io62s ... 08.08.2008. 18:39 #65501

broj poruka: 371

Pa taj yasu bi trebalo da iskopiras u folder gde ti je instaliran dtool, ali da li ce to pomoci, to vec ne znam...probaj pa vidi

doca80 Re: ... 08.08.2008. 18:45 #65502

probano odavno ali nije to u pitanju! Ja sam probao sve kombinacije koje su mi pale na pamet,pa posto sam ostao bez ideja odlucio sam da postavim temu, jer ovaj MOH me izludjuje!!!

::
:: Pa taj yasu bi trebalo da iskopiras u folder gde ti je instaliran dtool, ali da li ce to pomoci, to vec ne znam...probaj pa vid
nidzic meni radi bez problema 08.08.2008. 19:10 #65506

broj poruka: 215
Kada raspakujes YASU sve fajlove kopiraj u folder gde ti je instaliran DAEMON, ponavljam sve fajlove znaci i YASU.exe i SampleScripts.zip i Readme.txt ili jednostavnije raspakuj YASU direkt u daemon folder i ima da radi. Ako ti ni to ne pomaze saljem ti yasu koji kod mene provereno radi

doca80 Re: meni radi bez problema 08.08.2008. 19:29 #65509

Prijatelju,SALJI! Pa kod mene nema ni jedan drugi fajl osim YASU exe, i ne radi kad ga iskopiram u Daemon folder! Mail je-docanar@yahoo.com

KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!

:: Kada raspakujes YASU sve fajlove kopiraj u folder gde ti je instaliran DAEMON, ponavljam sve fajlove znaci i YASU.exe i SampleScripts.zip i Readme.txt ili jednostavnije raspakuj YASU direkt u daemon folder i ima da radi. Ako ti ni to ne pomaze saljem ti yasu koji kod mene provereno rad
nenika Medal of Honor Pacific Assault(tm) Version 1.0 08.08.2008. 19:37 #65511

broj poruka: 1133
Evo sad sam instaliro ovu igru,moje igre su sve u ISO formatu.Otvorio sam u alkoholu i potpuno normalno se instaliro (trazi serijski)posla prebacis crack i radi. kod mene nema nikakav YASU. Probaj sa Alcoholom.

nidzic POSLATO 08.08.2008. 19:40 #65512

Valjda ce da ti sljaka

doca80 Re: Medal of Honor Pacific Assault(tm) Version 1.0 08.08.2008. 19:44 #65516

Ma probao sam i u Alcoholu,NE RADI!!! Ovo sto imam je u mds formatu,a igru je crackovao UNLEASHEAD. Normalno se instalira ali taj Yasu ne radi non stop izbacuje one poruke koje sam naveo par postova iznad!

:: Evo sad sam instaliro ovu igru,moje igre su sve u ISO formatu.Otvorio sam u alkoholu i potpuno normalno se instaliro (trazi serijski)posla prebacis crack i radi. kod mene nema nikakav YASU. Probaj sa Alcoholom.
nidzic mhm 08.08.2008. 19:51 #65519

Poslao sam ti yasu koji 100% radi na mail. Raspakuj ga u folder gde ti je instaliran daemon ali proveri koju verziju koristis, treba da bude makar 4.0.6 sa starijim verzijama ne radi. Kad uspesno pokrenes YASU klikni Cloak i dzibraj

doca80 Re: mhm 08.08.2008. 20:01 #65523

Pa to je problem!!! Ja imam verziju Daemon-a 3.47. Stara jeste,al` sam nekako veran ovoj verziji od pocetka...pa moracu da je zamenim novijom...

:: Poslao sam ti yasu koji 100% radi na mail. Raspakuj ga u folder gde ti je instaliran daemon ali proveri koju verziju koristis, treba da bude makar 4.0.6 sa starijim verzijama ne radi. Kad uspesno pokrenes YASU klikni Cloak i dzibra
doca80 RADIIIIII!!!!!!! 08.08.2008. 21:29 #65537

Tnx nidzic!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs