p5q-pro , sapphire 4850 , e-8400 ocz 2x1gb nVidia SLI , OS Vista , temperatura cpu 45-48c , temperatura graficke 51c , nista nije klokovano ! Kad pokrenem igricu secka nenormalno i to na 1024x768 . ( pustio sam da igrica nadje default ) a i inace sve dugo trazi i sporo radi od samog pokretanja ! Nisam instalirao patcheve ! Sve ostale igrice koje su instalirane rade u fulu bez seckanja , tipa assassins creed ... Da li je ova igrica stvarno toliko zahtevna ili nesto nije u redu ? Hvala unapred !
Ta masina moze vuci tu igru u 1280x1024 sa high detaljima uz 30fps. Predji an WinXP i DX9 ili hackovan DX10...tu ne bi trebalo da ima problema, razlika u vizuelnom kvalitetu je mizerna. VISTA je najsugaviji OS, driveri za nju takodje...
Probaj sa 1.1 Patch da resis problem...Trebalo bi da je to u pitanju...Inace kako rece Machine ta konfiguracija ce da pogura na 1280x1024 sve na HI bez problema...
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: p5q-pro , sapphire 4850 , e-8400 ocz 2x1gb nVidia SLI , OS Vista , temperatura cpu 45-48c , temperatura graficke 51c , nista nije klokovano ! Kad pokrenem igricu secka nenormalno i to na 1024x768 . ( pustio sam da igrica nadje default ) a i inace sve dugo trazi i sporo radi od samog pokretanja ! Nisam instalirao patcheve ! Sve ostale igrice koje su instalirane rade u fulu bez seckanja , tipa assassins creed ... Da li je ova igrica stvarno toliko zahtevna ili nesto nije u redu :: Hvala unapred ::
Upravo i ja instalirah Crysis i imam OGROMNE probleme! :)
Znaci EAH3850, Athlon X2 5200, 2GB DDR2... trebalo bi da mi sve radi u fullu!
Ali pri samom pokretanju igre cak ni one uvodne trejlere ne mogu da pogledam...ima ih 4-5 znaci svi mi seckaju sem jednog. Jedan prodje normalno... Kada mi se otvori meni u igri kao da sam pokusao u pentium trojci da startujem igru -> pomerim mis preko dugmeta i treba mu 5 sekundi da shvati komandu, a tek posle 20-ak klikova i da udje unutra... Menjanje rezolucje nista ne pomaze :( Pokusao sam da startujem igru tako i sve radi normalno, da ne kazem `leti` samo sto mi fale teksture :( Ne vidim ljude, tu i tamo malo okruzenje...vidim samo svoju pusku i da ne secka dok se krecem tako kao duh :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.