Ovo je prva igra koju nisam uspio da igram online. Ako neko zna detaljno uputstvo( uputstvo od 22.05.08 vise neradi) da mi pojasni u cemu je problem. Insalirao igru, backup orig. fifa08.exe, instal fix 1,2,3. Crack-ovan fifa08.exe fajl zamenjen za originalni i u igri mi napise da nisam update-tovao igru. Isti mi je problem sa originalnom igrom, ali neznam zasto( naravno bez kreka). Inace, treba malom iz komsiluka, pa sam se ponudio da mu namestim da se igra, ali..... Ako neko zna kako neka javi. Rado cu saslusati savete. I da problem sa WoW. Nekada se loguje na Battle.net, a nekada ne( nemoze ni nakon 3-4 sata, a nekad nakon 10-tak sekundi)? Ne mogu da pitam nikoga napolju, jer svi imaju bolju internet vezu od mene(4Mbita ili vise), tako da njihovi saveti nisu odgovarajuci za mene. Ping mi je na 1Mbit-noj vezi od 30 do 500. Saveti.
Sta da radim, jer me komsijin mali smara, a necu da ga posaljem u pm
06.08.2008. 15:21
status: user broj poruka: 4262
Zaboravio sam da dodam da krekovana verzija igre radi , koju sam registrovao 21.05.08 i originalna 22.06.08. Ova druga originalna i ova krekovana nece pa nece. Inace, napolju svima radi, koga god sam pitao, ali, bar kod mene, ne.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.