COD4 - banovan sa servera, kako da se ulogujem ???
STRANA 1 OD 1
KaiserSoze
COD4 - banovan sa servera, kako da se ulogujem ???
03.08.2008. 00:42
T11241
status: user broj poruka: 568
Da ne dužim previše, bila je neka prozivka dvojice naših momaka bez ikakve potrebe, ja sam stao u zaštitu istih, usledio mi je ban, što me je šokiralo.
Postoji li neki način da se ulogujem na taj server, promenom ip adrese ili već kako, neki program za anonimno pristupanje, hoću da nastavim da igram gde sam stao, nikakve me rasprave ne intaresuju.
Koristim Eunet adsl sa dinamičkom adresom ali se ona gotovo nikada ne menja prilikom restarta rutera, tako je to kod Eunet-a.
Re: COD4 - banovan sa servera, kako da se ulogujem ???
03.08.2008. 14:17
status: user broj poruka: 192
Daj IP tog servera,kad im kazem koga su banovali ima odmah da ti omoguce pristup , ako nece uvek mogu sve da ih oteram u k.... pa da i ja popijem ban
:: :: Da ne dužim previše, bila je neka prozivka dvojice naših momaka bez ikakve potrebe, ja sam stao u zaštitu istih, usledio mi je ban, što me je šokiralo :: :: Postoji li neki način da se ulogujem na taj server, promenom ip adrese ili već kako, neki program za anonimno pristupanje, hoću da nastavim da igram gde sam stao, nikakve me rasprave ne intaresuju :: :: Koristim Eunet adsl sa dinamičkom adresom ali se ona gotovo nikada ne menja prilikom restarta rutera, tako je to kod Eunet-a :: :: Unapred Hvala na svim odgovorima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.