:: :: sam prešao igru iz 3-4 dana. Sorry. New graphics drivers :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: :: Da ali koji 8.7 ili neki drugi ?
Igrao i opet ponekad poteram bez problema na tom sistemu. Probaj sa nekim patchem, ako ih još nisi stavio...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
:: Igrao i opet ponekad poteram bez problema na tom sistemu. Probaj sa nekim patchem, ako ih još nisi stavio.. :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. :: American Grafitti revisited :: :: :: Nije svasta nego nesto
Stavljao sam redom 1.1,1.2,1.3,1.4,1.5,1.6,1.7 patcheve i uvek isto .
Kod mene se desavalo da sece na 9800GX2 na istim rezolucijama kao sto na XP X64 leti iako su bili najnoviji drajveri. Resenje nisam do danasnjeg dana nasao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.