Ljudi pre neki dan sam skinuo igricu i krenuo da igram i mogu vam reci da je VRH igra ali naravno ne moze sve da tece kako treba.Zvuk u animacijama mi kasni i to me uzasno nervira skoro sve sam pokusavao da namestim ali nista.Smananjivao sam i detalje sve zivo misleci da ce FPS nesto uciniti sa zvukom, nema nikakve veze!!! Stavljao sam i zvuk u basic modu ali nista i dalje isto, ne znam da li bi mozda trebalo neki kodek da snimim za zvuk da nije do toga jer mozda su animacije neki video fajlovi pa baguje kasnjenje zvuku ne znam..... Ljudu POMAGAJTE!!!!!
Ej covek imam isti problem npr. pustim neki video na youtube vidim dole ona crvena crtica napuni do kraja pustim video i malo malo pa secne pa nastavi tako ne znam sta bi moglo da bude to imam vista codec 7.1 desava mi se i u Crysis igram i zasecne odjednom tako da nije do Memorije ?
P.s Kako bi mogao da testiram Ram Memoriju? i sta vec da radim po tom pitanju ne znam stvarno zbog cega se to desava i formatirao sam dosta puta isto, npr. pustim Race Driver Grid i ide sve lepo i odjednom kao u slow motion modu krene pa ide pa zasecne i tako a nekad sve ok... :(
...za memoriju cini mi se da se zove GoldMem ili nesto tako, provericu, pa javim! A sto se tice kasnjenja zvuka i video sekvencama, mislim da su audio kodeci problem, a ako je u igri, onda nesto tu nije kompatibilno...
:: Ej covek imam isti problem npr. pustim neki video na youtube vidim dole ona crvena crtica napuni do kraja pustim video i malo malo pa secne pa nastavi tako ne znam sta bi moglo da bude to imam vista codec 7.1 desava mi se i u Crysis igram i zasecne odjednom tako da nije do Memorije ? :: :: P.s Kako bi mogao da testiram Ram Memoriju? i sta vec da radim po tom pitanju ne znam stvarno zbog cega se to desava i formatirao sam dosta puta isto, npr. pustim Race Driver Grid i ide sve lepo i odjednom kao u slow motion modu krene pa ide pa zasecne i tako a nekad sve ok... :( :: :: ::
:: ...za memoriju cini mi se da se zove GoldMem ili nesto tako, provericu, pa javim! A sto se tice kasnjenja zvuka i video sekvencama, mislim da su audio kodeci problem, a ako je u igri, onda nesto tu nije kompatibilno.. :: :: Pozz..
Probao sam da skinem neki GoldMem al nista od toga.. a sto se tice seckanja znaci slika mi secne pa nastavi npr. na youtube kad gledam neki video desava se.. i u Race Driver Grid igram i izgubi se zvuk ili ide sve normalno i odjednom krene usporeno kao slow motion mod pa secka a nekada je sve ok.. ne znam do cega bi moglo biti to i ovo bas na youtube me cudi a kad pustim neki DivX film ili DVD ili HD sve normalno ide!
P.s Imam Creative X-Fi Xtreme Music Sound Card , a sto se tice memorije imam 4 GB Kingstone HyperX 1066 Mhz DDR2
Ovo opet nema apsolutno veze sa igrom!!! DivX kodeci i problemi sa Youtube-om aspolutno nemaju veze sa igrom!!! To su potpuno razliciti problemi...
:: :: :: :: :: ...za memoriju cini mi se da se zove GoldMem ili nesto tako, provericu, pa javim! A sto se tice kasnjenja zvuka i video sekvencama, mislim da su audio kodeci problem, a ako je u igri, onda nesto tu nije kompatibilno.. :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: Probao sam da skinem neki GoldMem al nista od toga.. a sto se tice seckanja znaci slika mi secne pa nastavi npr. na youtube kad gledam neki video desava se.. i u Race Driver Grid igram i izgubi se zvuk ili ide sve normalno i odjednom krene usporeno kao slow motion mod pa secka a nekada je sve ok.. ne znam do cega bi moglo biti to i ovo bas na youtube me cudi a kad pustim neki DivX film ili DVD ili HD sve normalno ide! :: :: P.s Imam Creative X-Fi Xtreme Music Sound Card , a sto se tice memorije imam 4 GB Kingstone HyperX 1066 Mhz DDR2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.