Да ли неко зна како да се инсталира ова игра на Висти, ради онлајн играња? Игра за коју питам је оригинална, али није предвиђена за Висту. Видео сам по разним форумима да се многи жале и да имају исти проблем, али у хрпи порука нисам налазио неко јасно и конкретно решење. Да ли је неко покушао да је игра на Висти и да ли зна где може да се нађе све што је потребно да би радила како треба?
Наравно! Ово је старија игра, а Виста најбоље (некад искључиво) ради с најновијим програмима и драјверима. Моја плоча је типичан пример. Нисам покушао да је инсталирам, питам зато што ћу за који дан да будем у прилици да је ставим, па да знам шта да радим, јер ме очекују невоље. Ја чак не знам како изгледа ова игра (никад је нисам играо) али све друге новије које сам због клиња инсталирао на Висти раде савршено... Размишљам се одавно да променим потпис у `ПАЛИ НАРОДЕ - ЦАКОМИР ЈЕ ЗАКОН!`
Menjaj,sve je bolje od PALI NARODE VISTA JE ZAKON!!!!!!! pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:: Наравно! Ово је старија игра, а Виста најбоље (некад искључиво) ради с најновијим програмима и драјверима. Моја плоча је типичан пример. Нисам покушао да је инсталирам, питам зато што ћу за који дан да будем у прилици да је ставим, па да знам шта да радим, јер ме очекују невоље. Ја чак не знам како изгледа ова игра (никад је нисам играо) али све друге новије које сам због клиња инсталирао на Висти раде савршено.. :: Размишљам се одавно да променим потпис у `ПАЛИ НАРОДЕ - ЦАКОМИР ЈЕ ЗАКОН!` :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
...БЕЗ проблема!!! Колико је само програма отказало послушност, када је изашао ХР, а потом и сваки SP! После сваког сервисног пакета нешто откаже послушност... Vista НИЈЕ изузетак Micro$oft-овог правила. ХР је пљуван када се појавио, клели су се да је Windows 2000 мноооого бољи, а сада исти ти људи се куну да НИШТА није боље од ХР-а. @doca80: Сачекај наредни MS оперативни систем, па да видимо шта ће се тада говорити о Visti, ипак ово није нови Ме.
ПАЛИ НАРОДЕ - АБАКУС ЈЕ ЗАКОН
...................... Не воле нас Бугари ни Аустроугари мрзе нас Јапанци и Лилипутанци ...................... Б. Ђорђевић
Ako igras na originalu (tj. na Blizzardovom serveru radi), a ako igras na piratskom serveru tipa Toxic, WowScape, itd. ne radi, jer za pirate moras da promenis realmlistu, koja ne znam zasto u Visti nece da se promeni!!!
Ej ako igras na Blizzardovom serveru, tj originalu radi, ali ako igras na piratim (Toxic,...) ne radi jer za njih moras da promenis realmlistu, koja iz nekog neopisanog razloga u Visti nece da se promeni!!!
...i jeste AddOn za World of Warcraft, i trenutno je na verziji 2.4.2 ako se dobro secam! A sto se tice Viste i Wow-a, kada sam probao, radilo je normalno, cak i na piratskim serverima! Ne znam u cemu je problem, probajte da promenite onaj mali fajlic preko TotalCommander-a...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.