Po ko zna koji put sam je instalirao... Igram ja to, sve je u redu, čudno je što moram da isključim Hardware acceleration, da bih imao neke zvukove, što do sada nije bio slučaj, ali još čudnije su mi scene između misija. Naime, nekada sve prođe bez problema, i slika, zvuk i titl, ali nekad se dešava da svo troje idu u različito vreme!? Titl tera svoje, slika svoje, a i zvuk... Meni to deluje prilično smešno, ali bih voleo da rešim ovo, ali ostao sam bez ideja. Zna li neko šta može da bude??
Ne verujem da je ovo nerešiv problem, jer sam već igrao ranije ovo, tj. istu kopiju sam koristio, ali sad ima očiglednih problema. Jel to zvanično najavljeno za Avgust?
Daum imas neki link da potvrdis da izlazi za avgust?
Ja sam ovo nasao: Probably all the GTA IV fans are already playing the game on their console of choice, but we should never forget the system that gave birth to the first Grand Theft Auto title - the personal computers. Even though Rockstar hasn`t officially confirmed anything, rumors about an October release date for the game started to be heard quite a while ago. Following the console launch (which is definitely a success), Rockstar should officially confirm the PC version (if it really exists) during the coming weeks.
:: Ima gomila neresivih problema sa San Andreasom. Strpi se jos mesec dana, u avgustu je najavljen GTA 4 za PC.. :: :: ::
Znam da je ranije San An. imao problem sa grafikom i to je bilo resavano patch-om, tako da probaj da progooglas malo i nadjes ako ima neki noviji patch.
Nisam nikada imao probleme bilo kakve sa ovom igrom, tako da sumnjam da je do nje, jer sam istu kopiju koristio i ranije i sada. Mora biti da je nešto do mog kompa... Ali ne znam šta...
:: Znam da je ranije San An. imao problem sa grafikom i to je bilo resavano patch-om, tako da probaj da progooglas malo i nadjes ako ima neki noviji patch.
I ja je instalirao posle duzeg vremena, sacuvao sam save games pa bih da je obrnem ali imam problem, nikako da predjem misiju kad onu zensku koja je krupije treba da sljepkam po guzi da bi se uzbudila, taman krenem da je sljepkam i prekida se, kaze da nisam uspeo da je zadovolljim, a sve radim kako treba. Jel neko zna kako da je predjem?????????????????
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.