Jel igrao ko ovu igru na PC-u ? Ne mogu da koristim ono za obnavljanje energije(u podesavanjima pise da je to ACtion dugme kad mi je u levom invernatu selektovano,ali nece da radi), a sve sto radi se u igri sa action radi-penajaje i sta vec),a imam dzojstik kao na Sony-iju, Logitech Rumblepad 2. U cemu je problem??
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Igrao sam kec na soniju kad je bio aktuelan, davno bese, a ovo sam igrao na PC skoro. Odlicna spijunska igra, ima mnogo dobrih caka, kec sam presao, a u dvojci nisam daleko dogurao jer igra zahteva i vreme i paznju, koje ja na zalost nemam bas mnogo. Kontrole jesu malo zajebane, ne secam se tacno, to je jedan od razloga zbog kojih sam odustao od mlacenja sa METAL GEARom, mada je fantastican. Valjda ima i trojka. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.