Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Diablo III
STRANA 1 OD 1
TheBear Diablo III 28.06.2008. 18:08 T10698

status: user
broj poruka: 6502
Pogledajte novi sajt

https://www.blizzard.com/diablo3/

Datum izlaska TBA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: ... 28.06.2008. 18:23 #60754

broj poruka: 12057

Svaka čast za dizajn.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Re:barca 28.06.2008. 19:56 #60759

broj poruka: 1197
Slažem se. Dizajn samog sajta je odličan. Trejler je zaslužio čistu desetku, pošto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, koji sam gledao. Gejmplej mi se ne sviđa. Više bih voleo da je iz prvog ili trećeg lica, a ne iz ove neke poluptičije perspektive. Naravno, tek kad se proba igra, onda ćemo moći da kažemo: `Dobra je` ili `Nije dobra`.
Daum Re: Re:barca 28.06.2008. 20:25 #60762

broj poruka: 12794
Ne znam pod kojim kamenom si ti ziveo ali prethodna dva dela su iz polupticije perspektive, i bilo bi JAKO DEBILNO da u ovom moru pucacina i avantura iz treceg i prvog lica pretvore jednu igru kao Diablo u kojoj je draz igrati iz polupticije perspektive, u FPS ili igru iz treceg lica!!!!!!

I nema tu dobra je, nije dobra. Blizzard ima vrhunski tim, i kad su prethodna dva dela bila fantasticna, apsurdno je sumnjati da treci deo nece biti dobar...

:: Slažem se. Dizajn samog sajta je odličan. Trejler je zaslužio čistu desetku, pošto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, koji sam gledao. Gejmplej mi se ne sviđa. Više bih voleo da je iz prvog ili trećeg lica, a ne iz ove neke poluptičije perspektive. Naravno, tek kad se proba igra, onda ćemo moći da kažemo: `Dobra je` ili `Nije dobra`.
psihoyu re 28.06.2008. 21:15 #60772

broj poruka: 1191
Nastavak najbolje igre ikada,sta drugo reci! Uzela mi je ta igra 1,5 godinu zivota!
Sada im tehnogija omucava da urade nesto fenomenalno!
Samo zbog ove igre vredi nabuciti PC !
Jedva cekam !

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Re: Re: Re:barca 28.06.2008. 21:50 #60782

Nisam živeo pod kamenom i znam da su prva dva dela iz te perspektive. Samo sam rekao šta bih lično voleo. Neće se sigurno desiti da ljudi iz Blizzard-a pročitaju šta sam napisao i zbog toga `upropaste` igru. Tebi se ovaj fazon sviđa, meni ne. Nema tu šta da se raspravlja.

:: Ne znam pod kojim kamenom si ti ziveo ali prethodna dva dela su iz polupticije perspektive, i bilo bi JAKO DEBILNO da u ovom moru pucacina i avantura iz treceg i prvog lica pretvore jednu igru kao Diablo u kojoj je draz igrati iz polupticije perspektive, u FPS ili igru iz treceg lica!!!!!
::
:: I nema tu dobra je, nije dobra. Blizzard ima vrhunski tim, i kad su prethodna dva dela bila fantasticna, apsurdno je sumnjati da treci deo nece biti dobar..
:: :: Slažem se. Dizajn samog sajta je odličan. Trejler je zaslužio čistu desetku, pošto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, koji sam gledao. Gejmplej mi se ne sviđa. Više bih voleo da je iz prvog ili trećeg lica, a ne iz ove neke poluptičije perspektive. Naravno, tek kad se proba igra, onda ćemo moći da kažemo: `Dobra je` ili `Nije dobra`.
Daum Re: Re: Re: Re:barca 28.06.2008. 21:54 #60783

Pa ako ne volis taj fazon onda ne volis ni igru... ne znam sto uopste komentarises...

:: Nisam živeo pod kamenom i znam da su prva dva dela iz te perspektive. Samo sam rekao šta bih lično voleo. Neće se sigurno desiti da ljudi iz Blizzard-a pročitaju šta sam napisao i zbog toga `upropaste` igru. Tebi se ovaj fazon sviđa, meni ne. Nema tu šta da se raspravlja
BataCele Konobar !!! 28.06.2008. 22:30 #60787

broj poruka: 1532
Brzo po pivo za Dauma i Nebu, da se malo strasti primire. Meni kiselu, odmaram od piva.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

Daum ... 29.06.2008. 04:20 #60794

Moze jedan Carlsberg...

Neba ... 29.06.2008. 05:25 #60797

Meni vode! Sad sam se vratio sa Tuborg žurke! Al, vidiš imamo nešto zajedničko - ja obožavam Carlsberg! U zdravlje, odoh da spavam!
NastyB Uživao sam u prva dva dela... 29.06.2008. 12:45 #60802

broj poruka: 729
...i nisam nešto naročito obraćao pažnju na priču, koja i nije bila loša, ali ova, za ovaj treći deo, i kometa koja pada u Tristram baš kad je Deckard Cain bio tamo je nebulozna stupidarija. Zar nisu mogli da smisle nešto manje idiotski i relativno `svarljivo`. Pa, Drew Karpyshin ionako trenutno ne radi ništa (btw, reč je o tipu koji je pisao, između ostalog, scenarije za KotOR 1 i Mass Effect).
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs