Slažem se. Dizajn samog sajta je odličan. Trejler je zaslužio čistu desetku, pošto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, koji sam gledao. Gejmplej mi se ne sviđa. Više bih voleo da je iz prvog ili trećeg lica, a ne iz ove neke poluptičije perspektive. Naravno, tek kad se proba igra, onda ćemo moći da kažemo: `Dobra je` ili `Nije dobra`.
Ne znam pod kojim kamenom si ti ziveo ali prethodna dva dela su iz polupticije perspektive, i bilo bi JAKO DEBILNO da u ovom moru pucacina i avantura iz treceg i prvog lica pretvore jednu igru kao Diablo u kojoj je draz igrati iz polupticije perspektive, u FPS ili igru iz treceg lica!!!!!!
I nema tu dobra je, nije dobra. Blizzard ima vrhunski tim, i kad su prethodna dva dela bila fantasticna, apsurdno je sumnjati da treci deo nece biti dobar...
:: Slažem se. Dizajn samog sajta je odličan. Trejler je zaslužio čistu desetku, pošto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, koji sam gledao. Gejmplej mi se ne sviđa. Više bih voleo da je iz prvog ili trećeg lica, a ne iz ove neke poluptičije perspektive. Naravno, tek kad se proba igra, onda ćemo moći da kažemo: `Dobra je` ili `Nije dobra`.
Nastavak najbolje igre ikada,sta drugo reci! Uzela mi je ta igra 1,5 godinu zivota! Sada im tehnogija omucava da urade nesto fenomenalno! Samo zbog ove igre vredi nabuciti PC ! Jedva cekam !
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa prelazim na BMW 330Cd !!! :)))
Nisam živeo pod kamenom i znam da su prva dva dela iz te perspektive. Samo sam rekao šta bih lično voleo. Neće se sigurno desiti da ljudi iz Blizzard-a pročitaju šta sam napisao i zbog toga `upropaste` igru. Tebi se ovaj fazon sviđa, meni ne. Nema tu šta da se raspravlja.
:: Ne znam pod kojim kamenom si ti ziveo ali prethodna dva dela su iz polupticije perspektive, i bilo bi JAKO DEBILNO da u ovom moru pucacina i avantura iz treceg i prvog lica pretvore jednu igru kao Diablo u kojoj je draz igrati iz polupticije perspektive, u FPS ili igru iz treceg lica!!!!! :: :: I nema tu dobra je, nije dobra. Blizzard ima vrhunski tim, i kad su prethodna dva dela bila fantasticna, apsurdno je sumnjati da treci deo nece biti dobar.. :: :: :: :: Slažem se. Dizajn samog sajta je odličan. Trejler je zaslužio čistu desetku, pošto je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, koji sam gledao. Gejmplej mi se ne sviđa. Više bih voleo da je iz prvog ili trećeg lica, a ne iz ove neke poluptičije perspektive. Naravno, tek kad se proba igra, onda ćemo moći da kažemo: `Dobra je` ili `Nije dobra`.
Pa ako ne volis taj fazon onda ne volis ni igru... ne znam sto uopste komentarises...
:: Nisam živeo pod kamenom i znam da su prva dva dela iz te perspektive. Samo sam rekao šta bih lično voleo. Neće se sigurno desiti da ljudi iz Blizzard-a pročitaju šta sam napisao i zbog toga `upropaste` igru. Tebi se ovaj fazon sviđa, meni ne. Nema tu šta da se raspravlja :: ::
...i nisam nešto naročito obraćao pažnju na priču, koja i nije bila loša, ali ova, za ovaj treći deo, i kometa koja pada u Tristram baš kad je Deckard Cain bio tamo je nebulozna stupidarija. Zar nisu mogli da smisle nešto manje idiotski i relativno `svarljivo`. Pa, Drew Karpyshin ionako trenutno ne radi ništa (btw, reč je o tipu koji je pisao, između ostalog, scenarije za KotOR 1 i Mass Effect).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.