Konkretno interesuje me koliko postizete na DRIFT trkama ono tri kruga i to ... Ja sam dobacio do 1.9M i neki poen pa me interesuje da li je ovo dobro ili nedovoljno u poredjenju sa nekim totalnim `FrEEkom` za voznje, rezultat postignut na tastaturi.
Ja sam najviše napravio oko 8 miliona i ni da maknem više. Inače, igram vam ja online. Pošto sam se u trećoj krivini sjedinio se sa zidom , upalim spectate i gledam lika kako 4 kruga drži jedan drift!!! Rezultat na kraju trke 440 000 000!!!! Lik je Belgijanac i potpisuje se Dope - , znači izbegavati, jer pobediti nećete sigurno.
Sve se moze uz vezbu... Na pocetku sam jedva nabijao 100.000, a kroz par dana mi je score skocio uvek preko 3 miliona... Taj lik se zaludeo jednostavno...
:: :: Ja sam najviše napravio oko 8 miliona i ni da maknem više. :: Inače, igram vam ja online. Pošto sam se u trećoj krivini sjedinio se sa zidom , upalim spectate i gledam lika kako 4 kruga drži jedan drift!!! Rezultat na kraju trke 440 000 000!!!! Lik je Belgijanac i potpisuje se Dope - , znači izbegavati, jer pobediti nećete sigurno :: ::
Ma i ja sam popizdeo napravim 1500000 u jednom driftu a do kraja samo 1900000... Nije to za tastaturu ne mozes namestiti dobar ugao nego samo ides tamo vamo. I odmah mi je bilo jako cudno da se tako lako pobedi racunar nesto tu nisu uradili kako treba.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Sve se moze uz vezbu... Na pocetku sam jedva nabijao 100.000, a kroz par dana mi je score skocio uvek preko 3 miliona.. :: Taj lik se zaludeo jednostavno.. :: :: :: :: :: Ja sam najviše napravio oko 8 miliona i ni da maknem više. :: :: Inače, igram vam ja online. Pošto sam se u trećoj krivini sjedinio se sa zidom , upalim spectate i gledam lika kako 4 kruga drži jedan drift!!! Rezultat na kraju trke 440 000 000!!!! Lik je Belgijanac i potpisuje se Dope - , znači izbegavati, jer pobediti nećete sigurno :: :: :: ::
:: :: Ja sam najviše napravio oko 8 miliona i ni da maknem više. :: Inače, igram vam ja online. Pošto sam se u trećoj krivini sjedinio se sa zidom , upalim spectate i gledam lika kako 4 kruga drži jedan drift!!! Rezultat na kraju trke 440 000 000!!!! Lik je Belgijanac i potpisuje se Dope - , znači izbegavati, jer pobediti nećete sigurno :: ::
`Bem ti sunce, to je taj... Kako li održava pravac onako da mi je znati?? Cela trka, jedan drift... Najtužnije je što mu je cajger ostao zakucan na 99 povezanih driftova, čak ni igrica ne može više...
:: :: :: :: :: :: Ja sam najviše napravio oko 8 miliona i ni da maknem više. :: :: Inače, igram vam ja online. Pošto sam se u trećoj krivini sjedinio se sa zidom , upalim spectate i gledam lika kako 4 kruga drži jedan drift!!! Rezultat na kraju trke 440 000 000!!!! Lik je Belgijanac i potpisuje se Dope - , znači izbegavati, jer pobediti nećete sigurno :: :: :: :: :: :: :: :: Eve ti ga Dope ... :: http://youtube.com/watch?v=cpro4F9aK4U&feature=relate :: i nastavak drifta :: http://youtube.com/watch?v=hIBDKnAtIf0&feature=related
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.