Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
ja, zarez, video igre ne igram...
STRANA 1 OD 1
krkub ja, zarez, video igre ne igram... 23.06.2008. 15:26 T10615

status: user
broj poruka: 1018

... ali me interesuje, vase potpuno subjektivno misljenje,
od prapocetaka virtualne zabave - pa do danasnjih scary realizama, koja vam je vam je totalna `kick ass` pikalica...

moje secanje dobacuje do `jumping jack`-a i `manic miner`-a... (i mozda neka binarna mozgalica na `oric nova`-i...)

ah da, tu je i `saboteur`... long live ZX 48K

za moderno vreme, upucen sam u opstem smislu... elem, zanemarite tehnicke detalje, kao i nazverene masine, i recite mi sta vas je drzalo najvise ikad... napravite neku srednju vrednost `prsnuca` za tom-i-tom igricom, rastereceni tehnickim detaljima i ostalim `eye-candy` za**bancijama

nazalost, ovaj upitnik potire sve ljude rodjene u 198*. godini, ali wtf!

ovo mi je potrebno jer stvarno, ali za istinski, pravim istrazivanje... volim svoj posao (- a mozda i ne :/ )

znate vec kako to ide: metoda slucajnog uzorka (elementarni nacin socioloskog istrazivanja) - u kojem znas da svi to prate... .)

ali to ne zna shefica .)

drugari, budite jasni...

salutiram

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nidzic ... 23.06.2008. 16:12 #60083

broj poruka: 215
A sta je pisac zeleo da kaze...

NastyB Evo, ja sam rođen 196*... 23.06.2008. 16:15 #60085

broj poruka: 729
Ne bih da pominjem, kao ti, prastare zezancije sa `gumičara` ili `debeljka`, ali od, recimo, 2000. godine i `modernih vremena` ima par igara koje su me `izuvale iz cipela`, a to su:

1. Mafia - Windowsi i programi dolaze i odlaze, a ovo je jedina konstanta u mom računaru od 2002. godine (čini mi se), dakle, nešto što OBAVEZNo spada uz reinstalaciju sistema.

2. Star Wars KotOR 1 i 2 - Prvi deo sam igrao toliko da sam gotovo znao čitav tekst napamet (šalim se, naravno), a i drugi me je zadivio. Čini mi se da sam kod 20-og puta prestao da brojim koliko puta sam ih obrnuo...

3. Oblivion - Igrao sam i Morrowind (nažalost Elder Scrolls pre toga nisam imao priliku da odigram), ali pošto nisam ljubitelj mutavih, prvoličnih igara (mada je sve u Morrowindu fenomenalno), Oblivion je napravljen kao da su mene pitali šta to nedostaje u MW-u. Pa plus oni dodaci, pa Shivering Isles, bogme sam se duuugo oduševljavao sa tim

4. GTA. Igrao sam sve, od keca pa na ovamo (za PC, ne i GTA IV), ali me je tek Vice City oduševio, a San Andreas raspametio. Kad namestim svoju mjuzu i kad opalim motorinom po onim gradovima, osećaj je FENOMENALAN. Gotovo bolji nego samo bavljanje sjajnih zadataka.

5. The Witcher - Fenomenalna igra, sjajna priča i neverovatna atmosfera, samo da su borbe bolje odrađene bila bi `kultna igra`.

6. Monkey Island, Grim Fandango, Full Throttle...sve one fenomenalne avanture koje su proslavile sada neverovatno gramzivu i zatupljenu kompaniju po imenu Lucas Arts.

7. Tomb Raider - Kada sam 1996. odigrao prvi deo, bio sam izbezumljen koliko je dobar. Zato mi je Anniversary `legao kao kec na desetku`. Ni ostali nisu loši (izuzev užasnog Angel of Darkness), ali feeling koji je proizveo prvi deo je nemerljiv...kao prvi kres...

8. Hm, znam još par ljudi koji bi isto ovo ostavili, samo sa drugačijim redosledom... Ne volim FPS-e ni malo, štaviše, prezirem ih, ali su Half Life i Call Of Duty - vrh, brate! A da ne pominjem Splinter Cell, R6 Vegas, Hitman, Max Payne...au, koliko dobrih igara je bilo...

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti

skid ja, zarez, video igre ne igram... 23.06.2008. 16:54 #60088

broj poruka: 179
Ja znam da su me dve igre zakucale za računar dok ih nisam završio. To su Half Life, naravno prvi i Homeworld, takođe prvi. Ostali naslovi su mi izgledali privlačno ali nijedan kao ova dva. Trenutno počinjem sa Assassins Creed pa ćemo videti.

Pozdrav
Skid

zandarm Re... 23.06.2008. 16:58 #60089

broj poruka: 1454

GTA, definitivno. Igrao sam ih od keca pa na `vamo sve delove. Vice City, u više navrata, a San Andreas u još više navrata. Što kaže Nasty, kad ubaciš svoju muziku i kreneš... ufff, idem da je instaliram.
Definitivno igra koja me je najviše držala pred kompom.

io62s ... 23.06.2008. 17:09 #60091

broj poruka: 371
Warcraft,Age of empires prvi deo, Homewolrd, COD 1,2

pajsgudgud ex Amigo(500) 23.06.2008. 17:40 #60093

broj poruka: 3741
Prva igrica od koje mi se doslovno vrtelo u glavi je bila Lotus(i ona ultra zarazna 5 ili 7 melodija), pa onda Double Dragon, ko će to zaboraviti i onda razne tučnjave počev sa MK1, 2, 3, od fps-ova Half life 1 the best of ever, pa klasičan wolfeinstein, pa return to the castle wolf.., i od novijih Jericho, zaboravih Undying, e ma ima ih ih kolko oćes gotivnih sad se setih i boogermana ma beži...
a sta ti ja znam...

lllo 23.06.2008. 18:54 #60100

broj poruka: 319

Prvo - zdravo,krkube,druze stari (i bukvalno stari :>)

Drugo - ovdje sam postavio slicnu temu,pa neka to bude moj odgovor (bijase to davno,drugi identitet,isto godisnje doba) :

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=4906&forid=26&katid=6

Trece - ponovicu,Half-Life (1998) je avangardni biser,jedinstven kao i Zidanov talenat,cinizam Vudija Alena ili moja lijenost na fakultetu.

Pozdrav,krkube!
-ShonE- Re 23.06.2008. 22:51 #60120

broj poruka: 3529
Uh! Choveche, koliko ih je samo bilo!
Definitivno dve revolucionarne igre:
-Half Life
-Mafia
Kasnije to su bile Vice City, Half Life 2, a u bas novije vreme definitivno Crysis i COD 4.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
krkub Re: Evo, ja sam rođen 196*... 24.06.2008. 01:09 #60140

znam, rece jedared, zato to i piyah sa ocekivanjem da cu dobiti tvoj riplaj...

:: Ne bih da pominjem, kao ti, prastare zezancije sa `gumičara` ili `debeljka`, ali od, recimo, 2000. godine i `modernih vremena` ima par igara koje su me `izuvale iz cipela`, a to su
::
:: 1. Mafia - Windowsi i programi dolaze i odlaze, a ovo je jedina konstanta u mom računaru od 2002. godine (čini mi se), dakle, nešto što OBAVEZNo spada uz reinstalaciju sistema
:: 2. Star Wars KotOR 1 i 2 - Prvi deo sam igrao toliko da sam gotovo znao čitav tekst napamet (šalim se, naravno), a i drugi me je zadivio. Čini mi se da sam kod 20-og puta prestao da brojim koliko puta sam ih obrnuo..
:: 3. Oblivion - Igrao sam i Morrowind (nažalost Elder Scrolls pre toga nisam imao priliku da odigram), ali pošto nisam ljubitelj mutavih, prvoličnih igara (mada je sve u Morrowindu fenomenalno), Oblivion je napravljen kao da su mene pitali šta to nedostaje u MW-u. Pa plus oni dodaci, pa Shivering Isles, bogme sam se duuugo oduševljavao sa ti
:: 4. GTA. Igrao sam sve, od keca pa na ovamo (za PC, ne i GTA IV), ali me je tek Vice City oduševio, a San Andreas raspametio. Kad namestim svoju mjuzu i kad opalim motorinom po onim gradovima, osećaj je FENOMENALAN. Gotovo bolji nego samo bavljanje sjajnih zadataka
:: 5. The Witcher - Fenomenalna igra, sjajna priča i neverovatna atmosfera, samo da su borbe bolje odrađene bila bi `kultna igra`
:: 6. Monkey Island, Grim Fandango, Full Throttle...sve one fenomenalne avanture koje su proslavile sada neverovatno gramzivu i zatupljenu kompaniju po imenu Lucas Arts
:: 7. Tomb Raider - Kada sam 1996. odigrao prvi deo, bio sam izbezumljen koliko je dobar. Zato mi je Anniversary `legao kao kec na desetku`. Ni ostali nisu loši (izuzev užasnog Angel of Darkness), ali feeling koji je proizveo prvi deo je nemerljiv...kao prvi kres...
:: 8. Hm, znam još par ljudi koji bi isto ovo ostavili, samo sa drugačijim redosledom... Ne volim FPS-e ni malo, štaviše, prezirem ih, ali su Half Life i Call Of Duty - vrh, brate! A da ne pominjem Splinter Cell, R6 Vegas, Hitman, Max Payne...au, koliko dobrih igara je bilo..
:: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
:: American Grafitti
krkub Re: 24.06.2008. 01:11 #60141

:: Prvo - zdravo,krkube,druze stari (i bukvalno stari :>
:: Drugo - ovdje sam postavio slicnu temu,pa neka to bude moj odgovor (bijase to davno,drugi identitet,isto godisnje doba)
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=4906&forid=26&katid=
:: Trece - ponovicu,Half-Life (1998) je avangardni biser,jedinstven kao i Zidanov talenat,cinizam Vudija Alena ili moja lijenost na fakultetu
:: Pozdrav,krkube!

salut, bratac

krkub Re: pazi kada nisam video taj пост 24.06.2008. 01:26 #60144

:: Prvo - zdravo,krkube,druze stari (i bukvalno stari :>
:: Drugo - ovdje sam postavio slicnu temu,pa neka to bude moj odgovor (bijase to davno,drugi identitet,isto godisnje doba)
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=4906&forid=26&katid=
:: Trece - ponovicu,Half-Life (1998) je avangardni biser,jedinstven kao i Zidanov talenat,cinizam Vudija Alena ili moja lijenost na fakultetu
:: Pozdrav,krkube!

vala, kada je HL1 u posmatranju, reci cu samo da mi je oduvek totalna fan fora bilo to sto se nivoi ucitavaju za milisekund (cak i na `onim` masinama)

plus to sto sama igra traje u beskraj (tadasnja devojka mi to nikad nece oprostiti :)

prakticno, ko je imao snage i izdrzha, mogao ju je zavrsiti bez cekanja... (i bez vode, hrane, i + - nuzde)

master-pis

doduse cela ova ideja mi je bila u fokusu prastarih, arhaicnih igara (sa danasnjeg gledista, pezorativnih)... ali ok... tu smo.

ali ja vise ne...

salut, bro`s

p.s. a gde vam je, `leba vam, Infogrames-ov `Hogs Of War`... ako zanemarimo xxx kanale, mtv mrdalice i nadrndane devojke sa kojima niko nikad nije imao nista :), bolja zajebancija ne postoji za cetiri drugara sa proizvodima lokalnih pivara...

BataCele ... 24.06.2008. 01:53 #60162

broj poruka: 1532
Na aparatima: Moon Patrol

Kada je rec o kucnim racunarima:
1. Manic Miner
2. Premier Manager `97
4. Half Life
5. Close Combat III
6. Hearts of Iron
7. Freelancer
8. The Thing
9. NWN II
10. Cronous (MMORPG)

Jos bih spomenuo: Saboteur, Duke Nukem 3D, Quake II, Nox, Darkstone, Frontline Attack, Dungeon Siege, Battlefield 1942, Age of Mythology, Syberia, KotOR, Doom III, Bioshock...

Poslednjih meseci - nista.

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs