E ako i Call of Duty, postane naučna fantastika, ma u životu neću upaliti video igru više. Jedina od malobrojnih franšiza koja je odolela sve većem broju svemirskih pucačina, gde se ne zna šta je šta, ni ko je ko, nego samo pumpaj i udri. Totalno razočarenje....
Slazem se da bi neke igrice trebalo da se drze ovozemaljske tematike. Ali takodje mislim da je WWI i WWII tema skroz izlizana. MOH Airborne, sam igrao 5minuta, jer je bukvalo ista fora kao i sve ostale MOH i COD (ne 4). Sa COD 4 sam se odusevio jer je realno drugaciji od ostalih, malo moderniji i zanimljiviji... bilo bi extra da nastave u tom pravcu :)
WWII je najbolji rat ikad...Moj klinac i danas igra MOHA allied assault i COD2, i sam kaze da najvise voli da roka nemce...Meni je COD2 na drugom mestu svih igara koje sam ikad igrao (a igrao sam i sve ove nove) odmah posle CS 1.5.
Ako scenario bude dobar, kao što je bio za COD serijal recimo, promena ambijenta i naoružanja ne bi smetala. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
slazem se sa tobom nidzic,ja smatram da bi panzeri ucinili cod,mnogo zanimljivijim od prethodnih jer je i sam vermaht bio dosta bolji od americke i glupave britanske armije,pre svega uniforme, naoruzanje,ma i sama strategija blietzkriega
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.