Pitam se koji moroni od izdavaca misle da je zanimljivo vise bilo sta sto je vezano za 1,2 svetski rat ???Zarko zelim da propadne svaka igra od sada koja bude imala tu temu ....
Stvarno, osvetili smo se nemcima za sva vremena. Modern Warfare je počeo priču u pozitivnim smeru, bilo bi glupo ponovo se vrećeti nazad... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Koliko sam ja pročitao, u sledećem Call-u će biti neštp tipa MOH Pacific Assault, znači sa Japancima u rat, a takođe spominjani su i Rusi. E sad videćemo šta će biti.
Sto se mene tice samo nek bude ovako fenomenalna grafika i fenomenalno optimizovana igra kao COD4 i sve je ok...... KO zna mozda cemo videti nesto sasvim novo a tema stara ...WWII...
...i radnja se dešava na pacifiku, Jpanci, Kinezi, žuti, beli, bla, bla. Problem je što igru ne pravi Infinity Ward, koji je radio CoD 1, 2 i 4, već `Treyarch` ekipa koja je zasrala CoD 3 za konzole. I neće se pojaviti pre proleća 2009. godine, a to što gang1978 pali, to mi nije jasno... Šta postiže sa tim? Usput, murakami, najbitnija stvar kod CoD nikad nije bila grafika, već ATMOSFERA, adrenalin koji krene kad počnu da prašte meci, a sa svih strana praštanje i krici...to ni jedna igra sa WWII tematikom nema.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
:: ...i radnja se dešava na pacifiku, Jpanci, Kinezi, žuti, beli, bla, bla. Problem je što igru ne pravi Infinity Ward, koji je radio CoD 1, 2 i 4, već `Treyarch` ekipa koja je zasrala CoD 3 za konzole. I neće se pojaviti pre proleća 2009. godine, a to što gang1978 pali, to mi nije jasno... Šta postiže sa tim :: Usput, murakami, najbitnija stvar kod CoD nikad nije bila grafika, već ATMOSFERA, adrenalin koji krene kad počnu da prašte meci, a sa svih strana praštanje i krici...to ni jedna igra sa WWII tematikom nema :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. :: American Grafitti :: ::
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
:: ...i radnja se dešava na pacifiku, Jpanci, Kinezi, žuti, beli, bla, bla. Problem je što igru ne pravi Infinity Ward, koji je radio CoD 1, 2 i 4, već `Treyarch` ekipa koja je zasrala CoD 3 za konzole. I neće se pojaviti pre proleća 2009. godine, a to što gang1978 pali, to mi nije jasno... Šta postiže sa tim :: Usput, murakami, najbitnija stvar kod CoD nikad nije bila grafika, već ATMOSFERA, adrenalin koji krene kad počnu da prašte meci, a sa svih strana praštanje i krici...to ni jedna igra sa WWII tematikom nema :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. :: American Grafitti
Sad kad si to izgovorio a ja razmislio o tome ( 10 sekundi je bilo dovoljno ) ipak si potpuno u pravu !!!!
Nista cekamo neki COD 6 .... Jedino mi jedna stvar nije jasna , ja ne znam coveka koji je pokrenuo COD4 i nije rekao ` Jebote ala je extra igra ` a oni ponovo na staro....Zaista neshvatljivo......
:: Treyarch je radio na svim Call of Duty igrama FY ::
Odakle ti to?? Ne samo da ne postoji naznaka toga kad pokreneš igre (ne sećam se ičega osim ACTIVISION i INFINITY WARD), nego ni pomena u CREDITS nema. Uostalom, zaista još nisam čuo da dva tima rade na jednoj igri, a i ako to postoji (mada ne verujem), zaista nisam čuo. Treyarch je firma koju je ACTIVISION angažovao da bi napravio CoD3 za konzole (Infinity Ward je radio tada na CoD 4) kako bi zgrnuli para, te su ovi na brzaka smuljali nešto prilično neinventivno (uzeli nivoe iz CoD 1 i 2 i pokvarili ih) i relativno dosadno (a koliko je tada WWII pucačina bilo za konzole?). Usput, pogledaj i njihov sajt. Ni reči o tome da su radili na CoD3, a kamoli ostalim igrama...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.