Kako igrati ovu igru online? Nadjem ja na brdo servera, kada označim da traži na internetu, ali mi za sve kaže key code in use?? Gledao sam ove prethodne teme, o ovome i vidim da ljudi igraju, ali meni ne uspeva. Kucao sam ip adrese naših servera u favorites, ali ih nema u sekciji favorites. Može li neko pomoći da sredim ovo?
Da bi mogao da igras na svim serverima potrebna ti je ORIGINAL igra.Ali ti mozes i da igras sa piratskom verzijom ali samo na crackovanim serverima.Da bi nasao te servere ukucaj u Google `Call of Duty 4 Cracked Server` Evo na ovom ja igram cesto : 84.244.147.82:28960
Pa dobro, nisam ja baš toliki tupadžija, znam i ja da mi treba ORIGINAL igra. Gde ja bre uopšte da ukucam tu ip adresu? Imam Internet, Local i Favorites. U poslednjoj kažem new favorite, otkucam, on kaže dodato, ali ga ne vidim nigde.
Moras da imas punkbuster instaliran i xfire!Preko xfire ubacis u favorite sajtove koje pronadjes i picis...Ja i psyman smo to davno probali i radi sve kako treba!Instaliraj i poslednji Patch sa odgovarajucim fixom!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Pa dobro, nisam ja baš toliki tupadžija, znam i ja da mi treba ORIGINAL igra :: Gde ja bre uopšte da ukucam tu ip adresu? Imam Internet, Local i Favorites. U poslednjoj kažem new favorite, otkucam, on kaže dodato, ali ga ne vidim nigde :: ::
Udji u igru (multi player) kada bude u glavnom meni-u pritisnes ~ i kucas connect pa pritisnes tab pa u nastavku server i to je to, ako je server krakovan radice...
ides na gametrcker.com, skines GSC program. ...skines i punkbuster(iako na nekim serverima rraze da ga iskljucis)skines i zadnji patch(mislim da je 1,6)
na GSC nadjes cod4, trazis da ti izlista sve servere, gledas one originalne(mnogo ih ima u holandiji), join the game, i to je to.
Ps: verujem da ce vukovi sa tih servera biti odusevljeni kada vide novog gustera. radice knife sve u 16:)) pozrav i uzivaj
Skinuo sam PunkBuster, da li sam ga instalirao kako valja boga pitaj, zatim Xfire, jedva se registrovao, pošto su svi username-ovi koji su mi pali na pamet zauzeti, otkucao u njemu IP servera, međutim verzija servera je 1.6. Sada skidam patch, koji je ako nekoga zanima 280 mb težak, pa ću videti da li će raditi kad ga skinem.
:: :: Sad mi pade napamet, da li moram da skidam prethodne patch-eve ili mogu odmah da prelepim 1.6 :: :: kad se instalirao 1,5, morao se imati 1,4. znaci nije moglo odmah 1,5.
:: :: :: :: :: :: :: Sad mi pade napamet, da li moram da skidam prethodne patch-eve ili mogu odmah da prelepim 1.6 :: :: :: :: :: kad se instalirao 1,5, morao se imati 1,4. znaci nije moglo odmah 1,5 ::
:: :: Skinuo sam PunkBuster, da li sam ga instalirao kako valja boga pitaj, zatim Xfire, jedva se registrovao, pošto su svi username-ovi koji su mi pali na pamet zauzeti, otkucao u njemu IP servera, međutim verzija servera je 1.6. :: Sada skidam patch, koji je ako nekoga zanima 280 mb težak, pa ću videti da li će raditi kad ga skinem :: opet ja:))
punkbuster instaliras u folder PB koji se instalirao zajedno sa igricom. isdes na add a game, dodas cod, apdejtujes i to je to
ne znam kako je sa x-fireom... sa GSC ti izlista sve servere, koji su cr...ni, koji je patch u pitanju, ma sve. nista se ne moras misliti. stvarno ni jedna primedba.
Najlakse ti je ta reinstaliras igru...Pokrenes ponovo instalaciju i prihvatis punkbuster...Sa XFIRE ti je najlakse za konekciju...Imam negde preko 15000 sajtova za COD4 koji rade!Ako nadjem saljem ti pa vozi...Inace treba ti 1.4 Patch pa 1.5!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Eeee, ja sam isključio instalaciju PB-a prilikom instaliranja igre :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: punkbuster instaliras u folder PB koji se instalirao zajedno sa igricom :: :: isdes na add a game, dodas cod, apdejtujes i to je t :: :: ::
:: Eeee, ja sam isključio instalaciju PB-a prilikom instaliranja igre :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: punkbuster instaliras u folder PB koji se instalirao zajedno sa igricom :: :: isdes na add a game, dodas cod, apdejtujes i to je t :: :: mislim da ces opet moci. sukni ga u igricu i probaJ. ili sigurnije nadji disk instaliraj samo njega jos, i onda uradi kakop je gore napisano.
ps: zandarm je l` ti imas kasperskog, pusta li te na evenbalance.com?
:: Najlakse ti je ta reinstaliras igru...Pokrenes ponovo instalaciju i prihvatis punkbuster...Sa XFIRE ti je najlakse za konekciju...Imam negde preko 15000 sajtova za COD4 koji rade!Ako nadjem saljem ti pa vozi...Inace treba ti 1.4 Patch pa 1.5 :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Eeee, ja sam isključio instalaciju PB-a prilikom instaliranja igre :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: punkbuster instaliras u folder PB koji se instalirao zajedno sa igricom :: :: :: isdes na add a game, dodas cod, apdejtujes i to je t :: :: :: jel pricas o 15000 craje...nih sajtova, ili o ukupnom broju za cod4?
:: :: :: :: :: Najlakse ti je ta reinstaliras igru...Pokrenes ponovo instalaciju i prihvatis punkbuster...Sa XFIRE ti je najlakse za konekciju...Imam negde preko 15000 sajtova za COD4 koji rade!Ako nadjem saljem ti pa vozi...Inace treba ti 1.4 Patch pa 1.5 :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Eeee, ja sam isključio instalaciju PB-a prilikom instaliranja igre :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: punkbuster instaliras u folder PB koji se instalirao zajedno sa igricom :: :: :: :: isdes na add a game, dodas cod, apdejtujes i to je t :: :: :: :: :: jel pricas o 15000 craje...nih sajtova, ili o ukupnom broju za cod4?
:: :: preporuka za xfire :: na gsc-u ih nadje 100-150...odokativno (bez U.S.A. :: :: Ma X-fire je dobar ali nema na nasim serverima nikoga vec duze vreme pa ces morati sa `kockastima` i BIH-ovcima da igras !!
Radi. E sad je samo pitanje naći servere koji valjaju. Za neke mi kaže Key code in use (šta god to bilo), a na jednom me naduvaše kao čitera!?!? Kao PunkBuster je ovaj IP označio kao čiterski. Igrao sam na dva servera i toliko je dobro da nemam reči. Ako znate neke servere, gde ima i naših, bacite ih ovde.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.