Narode stalno se ovde spominju neke pucacine i slicne stvari, ne mogu reci da nisam ljubitelj...pogotovo COD4 ali sam vise za varijantu igara kao sto su Age Of Mytology, Age Of Empires, Empire Earth, bile su i neke starije ali ne mogu sada da se setim.... Ima li jos ljubitelja slicnog zanra da pohvali neki naslov???? P.S. trenutno skidam Empire Earth III, pretpostavljam da se necu razocarati!
Empire Earth II je stvarno za medalju, bar bio onda. A inače mnogo gotivim Rise Of Nations, ali ne ovo novo space sranje, nego onu ranije. Imala je čak i ekspanziju Thrones And Patriots. Stvarno odlična igra. Naravo Rome Total War i uopšte Total War serijal ne sme da se zaobiđe kada je o strategijama reč. Takođe Red Alert 2 je bar po meni vredan pomena.
Old School:Red Alert 2,Starcraft... A od novijih pa World in Conflict,Tiberium Wars (podseca dosta na red alet pa valjda zato:)) i naravno Company of Heroes.Za Empire Earth III nisam bas cuo lepe reci, ali ti probaj pa ko zna,javi utiske.)
Tako je!!! Skroz sam zaboravio na Rise Of Nations koja je mozda i najrealnija od svih gore nabrojanih...naravno mislim na staru! Seti sam se i prve strategije koju sam igrao a zvala se Star Craft....nije bila losa!
Vidi posto sam ja odocneli adolescent, ali ne volim pljucacine sem HL (jezim se na CS),i FarCRY i Hitman... volim voznje, avanture a posebno strategije preporucio bih ti COH, WiC, Civ 4 + Beyound The Sword (do kesice), a posebno bih ti preporucio prastaru DUNE, ali ne Dune II nego bas DUNE, krajnje neobicna mesavina iz koje su proistekli mnogi stilovi. Jeste ruzna na oko ali je meni svojevremeno bila toliko zarazna zato sto moras da obilazis razne lokacije zadajes zadatke fremenima, sluzis Cara, trgujes sa svercerima, izvrsavas odredjene zadatke i sve to uz vecu dozu strategije i razmisljanja sta dalje grafika je uboga VGA ali sam je skoro pokrenuo na 20` monitoru i radi jesu likovi malo spoljosteni ali sam svejedno osetio staru nostalgiju. Nema misija tj. cela igra je jedna velika misija (ako se zaludis trebace ti cetiri pet dana d je zavrsis), cela planeta je tvoja tabla za igru imas vozilo i mozes da se odvezes na bilo koje mesto na planeti sem u zonu koju drze Harkoneni jer se igra zavrsava tvojom smrcu.
Inace zbog nje sam poceo da ucim engleski jezik, a kasnije sam procitao 8 knjiga iz serijala DUNE (zemljace ima preko 2500 strana).
Eh da igra se moze naci na mrezi i teska je nesto ispod 2MB, ako je ne mozes naci posalji mejl da ti je posaljem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.