Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Problem...problem...problem nastavak od sinoc
STRANA 1 OD 1
gang1978 Problem...problem...problem nastavak od sinoc 16.06.2008. 20:23 T10463

status: user
broj poruka: 1661
The Battle for Middle-earth (tm) instalirao bez problema,krekovao,startovao kad ono gle.Stoji onaj startni prozorcic jedno 30 sec i onda izbaci prozorcic sa nekom greskom i pise

The thread tried to read from or write to a virtual
address for which it does not have the appropriate access.
Access address 0*29000015 was read from....itd

Jel se neko susreo sa ovakvim problemom ako jeste da mi kaze kako da ga resim.

Molim za pomoc -postedece te me lomljenja diska jel mi je dokurcilo ceo dan se patim i skidam kojekave patch-eve ali nista nepomaze.

HVALA UNAPRED

Core 2 Do E 4500
Club 3 D ATI HD 3870 Fabricki Overklokovana
GA-P35-DS3L
2*2 GBGeil Black Dragon 6400
Seagate 250GB 16MB
MS Pro 550W
Pioneer DVR-115D
ASUS 19`...itd
Sky Star 2 Rev 2.3

E da video sam dole neki problem sa overklokom procesora pa mi pade napamet da pitam.

I moj je kloknut na 3 GHZ e sad problem nastaje ako komp iz nekog razloga zakuca ili mora prinudno da se restartuje on mi po ponovnom butovanju vrati frekvenciju na 2000MHZ i iskljucimi mi u biosu sve ono sto sam podesio i stavi na default pa moram izpocetka .
Sta da uradim a da mi se to nedesava ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re 16.06.2008. 21:06 #59121

status: user
broj poruka: 1673
Prvo vrati clock na default vrednosti pa probaj, moguce je da ti procesor izdrzava 3GHz ali bez nekog veceg opterecenja. Koje hladjenje imas za tu brzinu box kuler mislim da nije dovoljan. Drugo to je normalno da ako se masina upuca prilikom kloka da bios vrati vrednosti na default jer inace kada toga ne bi bilo a slucajno bi stavio neke nebulozne vrednosti morao bi da otvaras kuciste i resetujes cmos pomocu jumpera na ploci, ovako je lakse. Inace najbolji test za overklokovanu masinu je 3D Mark 2005, on obavezno upuca masinu koja je nasvirana na vecu vrednost od stabilne makar za malo. Ostali testovi ponekad znaju i da prodju a da posle u igricama dobijas razne greske. Ako ti se masina upuca na ovom testu to je siguran znak da si preterao ili nisi sve dobro podesio.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs