Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
ajde ljudi nek se neko seti
STRANA 1 OD 1
piki ajde ljudi nek se neko seti 14.06.2008. 14:19 T10409

status: user
broj poruka: 136
elem,ako se bilo ko ,posebno stariji(abner,sky i ostali preko 30)mogu setiti kako se zove
igrica od pre jedno 20 i kusur godina ili jos bolje neki link za skidanje,jer u mom drustvu niko ne moze da se seti kako se zove a trosili smo gomilu para na zetone pa bi sad da je skinemo.To je verovatno neka emulacija i slicno jer je igra sa automata,e sad sledi opis igre:na celom ekranu je presek zgrade,ti se spustas na odzak preko zice kao lopov,obucen si u crno detektivsko odelo sa crnim sesirom i imas mali pistolj,nailaze ti neprijatelji ti ili bezis po liftovima spustajuci se na druge spratove ili pucas na njih(podseca izgled na neighbors from hell)ili bezis stepenicama i tako sve do podruma i onda te auto u podrumskoj garazi vozi do desne ivice ekrana sto je kraj seme .
p.s. igra je 2d
hvala svima unapred valjda ce se neko setiti
pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ajde ljudi nek se neko seti 14.06.2008. 16:07 #58777

broj poruka: 18472
Jebem ti misa...Pa nismo mi bas tako ozbiljno `matori` bar ja nisam...Jeste da sam blizu ali nemam jos tri banke Sto se tice igre,jako mi je poznata i igrao sam je kao dete u komsiluku kod drugara...Znaci na vrh mi je jezika ali jedino preostaje da pitam komsiju koji je drzao te automate dal se on seca...Ajde ako sta zavrsim javljam ti...

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: elem,ako se bilo ko ,posebno stariji(abner,sky i ostali preko 30)mogu setiti kako se zove
:: igrica od pre jedno 20 i kusur godina ili jos bolje neki link za skidanje,jer u mom drustvu niko ne moze da se seti kako se zove a trosili smo gomilu para na zetone pa bi sad da je skinemo.To je verovatno neka emulacija i slicno jer je igra sa automata,e sad sledi opis igre:na celom ekranu je presek zgrade,ti se spustas na odzak preko zice kao lopov,obucen si u crno detektivsko odelo sa crnim sesirom i imas mali pistolj,nailaze ti neprijatelji ti ili bezis po liftovima spustajuci se na druge spratove ili pucas na njih(podseca izgled na neighbors from hell)ili bezis stepenicama i tako sve do podruma i onda te auto u podrumskoj garazi vozi do desne ivice ekrana sto je kraj seme
:: p.s. igra je 2
:: hvala svima unapred valjda ce se neko setit
:: pozdrav
Daum ... 14.06.2008. 17:36 #58793

broj poruka: 12794
Da nije Elevator Action?

BataCele ... 14.06.2008. 18:57 #58802

broj poruka: 1532
Preko tri banke ? Taj sam.

Ako je ovo sto kaze Daum, onda probaj ovde:

http://www.romnation.net/srv/roms/mame.html

Naravno, trebace i emulator:

http://www.romnation.net/srv/emulators/mame.html

piki hvala svaka cast 14.06.2008. 23:07 #58854

broj poruka: 136
hvala puno Daum svaka cast,Cele hvala za linkove,Sky ne ljuti se i ja sam tu 3 banke
i kao sto vidis bez starca nema udarca:)))
hvala jos jednom i sve najbilje odo da skinem iako sam ovde na dial up-u
pozdrav

Daum Re: hvala svaka cast 15.06.2008. 00:59 #58866

broj poruka: 12794
Ja nemam 3 banke inace... Samo sam na igrama od svoje druge godine! :D :D :D

:: hvala puno Daum svaka cast,Cele hvala za linkove,Sky ne ljuti se i ja sam tu 3 bank
:: i kao sto vidis bez starca nema udarca:))
:: hvala jos jednom i sve najbilje odo da skinem iako sam ovde na dial up-
:: pozdra
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs