Po ne znam ni sam koji više put sam kupio igru, u nadi da ću je konačno odigrati, ali... Ubacim disk, krene setup, next, next, i agree, cd key... Počne instalacija, ali nemam ni jedan prozor, vidim da disk vrti, vidim da hdd radi, u task manageru pokazuje setup proces, ok. Odjednom stade. Niti traži drugi dvd, niti bilo kakvo obaveštenje, ništa. Pogledam na c disku, samo !``#$%& Ageia folder i ništa drugo. Nema čak ni EA foldera. Ubacim sam drugi dvd... naravno... NIŠTA. Preko Revo Uninstalera obrišem tu !`#%$& Ageiu i Comodo, koji mi se popeo na nešto, zbog stalnog iskakanja za maltene pomeranje miša. Krenem opet, ubacim prvi dvd... ugasi mi se monitor... !`#$%&/&%$#`... reset, opet probam, isto.
Ovo mi je ni sam ne znam koji po redu MOH Airborne koji uzimam i svaki put se isto dešavalo. Na više različitih mesta sam uzimao, tako da nije do konkretne kopije. Čak je verzija koja je kod mene ovo radila, kod drugog čoveka normalno instalirana na nekom kung fu laptopu.
Koja memorija je u pitanju? Neki memorijski moduli se ne `druze` lepo sa Gigabyte plochama Ja sam imao situaciju da mi non stop pucaju sve instalacije dok nisam promenio memoriju... A bila je Gigabyte (ne znam tachno koja mozda GA MS2...)plocha i Kingston memorija...
skini ovaj rip ima 3gb samo je izbacen multiplayer nema instalaciju samo raspakujes ja sam presao pre pola godine igru skinuo sam ovaj rip radi perfektno.
bio fazon da se prilokom instalacije iskljuci win firewall, ili ukljuci. (sad jednostavno nisam siguran ) ovu igru sam uzeo zajedno sa cod4, i nakon odigranog call-a nisam izdrzao ni 15-stak minuta sa airbornom, i pao je uninstall.(a volim MOH) jednostavno nema smeka. pozz
mislim da mi je ortak skoro pricao kako je pokusavao to da instalira i kako mu se komp prilikom instalacije resetovao i zakucavao...i resenje je bilo iskljucivanje windows firewall-a...probaj da pogasis firewall-ove sve koje imas pa onda pokreni instalaciju...
Probao i sa uključenim i isključenim Firewall-om i isto. Probao sam i da isključim Daemon, antivirus, pa čak i Smart Defrag i.... popio BSOD sa sledećom porukom: `A process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated`??? Stvarno ne znam šta više da radim, ali sutra ću da probam sa drugim DVD-ROM-om.
Ukoliko te zafrkava instalacija, nadji nekog drugara da je intalira kod sebe pa tako kreiran direktorijum prebaci na svoj HDD i samo instaliraj AgeiaPhysX i startuj igru. Drugo na ovaj nacin je mozes igrati i na racunaru na kome je instaliran WinXPSP1 jer sam imao nekoliko slucaja da se masina ubacivanjem diska odmah resetuje, negde prodje instalacija pa kad ubacis disk da iskopiras krak on se resetuje. Na drugim masinama taj isti disk radi korektno. Definitivno neki problem postoji a sad sta je problem ko ce ga znati. Probaj ovako, ja sam tako uspevao da je instaliram i tamo gde nije htela.
Probao sam na drugom kompu, isto, samo sam ovaj put uspeo da dođem do setup-a, ali isto se ponaša kao kod mene prvi put. Jedino što mi pada na pamet je da je do Windows-a pošto je na oba kompa sa istog diska instaliran. Da li je to moguće?
Problem je u WINDOWSU, i ja sam isto imao problem u Visti X86 krene kao setup sve acept i samo nestane cekam tako cekam i vidim da nesto nece onda sam stavio Vistu X64 i installirao sam sve lepo, tako da probaj promeni drugu verziju WINDOWSA 32bit ili usnimaj 64bit! Uglavnom problem je do Verzije Windowsa! poz!
Mora biti da je Windows definitivno. Probano je i na trećem kompu sa istim Windows-om i isti slučaj.
:: :: Problem je u WINDOWSU, i ja sam isto imao problem u Visti X86 krene kao setup sve acept i samo nestane cekam tako cekam i vidim da nesto nece onda sam stavio Vistu X64 i installirao sam sve lepo, tako da probaj promeni drugu verziju WINDOWSA 32bit ili usnimaj 64bit! Uglavnom problem je do Verzije Windowsa! poz!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.