Sledeca konfiguracija AMD 3800x2, 2x1gb 533,160HDD,Gigabyte GA-M55S-S3 v2, Gigabyte 1950 Pro. Isntalirao Grid ali pojavljuje se trake toruglovi nema delova puta. Drajveri su 7.6 ap sam stavio 8.5 najnovije ali uzladu isto se ponasa samo sto mi sa 8.5 drajverima WoW ponasa isto. To mi je slucaj sa dva racuanra!!! Na 8600 GTS sve radi savrseno!
Šta da ti kažem, maler, moraćeš da se nadaš da će to AMD/ATI da ispravi, ili eventualno GRID sa nekim Patch-om. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Da je 100% do igrice pa da ne brinem. Sta da se radi. Nego sam vec imao problema sa 1950 Pro Gigbayte ne sa ovim sada sto su u ova dva kompa nego sa jednom drugom iste simptome je imala trouglove i ostale gluposti pa reko dal imaju svi ili sam ja jedini. Ako se to samo meni desava da probam da vratim grafikce nazad dok je vreme!
imao sam ja problem sa gridom, i takodje je u pitanju ati karta (3870), ali sam resio tako sto sam reinstalirao drivere pomocu driver cleaner pro usafe modu, pa zatim instalirao najnovije drivere i sve je proradilo kako treba. probaj pa se javi.
Je li neko brojao koja je ovo tema u vezi GRID-a,ne secam se da je i jedna igra imala toliko tema (pa ni Crysis),da li je to zato sto je toliko dobra ili zato sto je toliko problematicna ? :)
Ovo me podseti na jednu shalu koju sam video na netu. Neko je napravio u photoshopu ATI control panel u kome mozes da shtiklirash: Make NFS work, make Tomb Raider work, itd. Mozda ATI u sledecim drajverima doda opciju Make GRID work. :D :D :D U svakom slucaju, kao sto je uvek kod ATI-a moraces da chekash nove drajvere...
Pa ljudi izgleda stvarno imaju problema sa igrom, što kod mene nije bio slučaj, ali u pravu si: Stvarno je toliko dobra.
:: Je li neko brojao koja je ovo tema u vezi GRID-a,ne secam se da je i jedna igra imala toliko tema (pa ni Crysis),da li je to zato sto je toliko dobra ili zato sto je toliko problematicna ? : :: :: ::
Mene i dalje nervira što mi ne vidi hardversku podršku sa sound sa X-Fi-jem. Izgleda da to ne može u kombinaciji GRID - 64-bit OS i X-Fi. Ali igra je fantastična. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) * DirectX 9.0c * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU * 1GB RAM. * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above * DirectX Compatible Sound Card * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive * 12.5 GB Hard Drive Space
Recommended Specifications
* Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) * DirectX 9.0c * Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+ * 2GB RAM. * Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series * Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card. * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive * 12.5 GB Hard Drive Space
TCP/IP mode (2-12 players) Requirements
* Broadband internet connection required (512kbps+ recommended) * TCP/IP Network
Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc.Laptops)
:: Kolega ima Bartona 2500+, 2gb memorije i 6600gt, ali mu prijavljuje da se nije kvalifikovao za igranje.. :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.