Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
RIP igre
STRANA 1 OD 1
sstef RIP igre 11.06.2008. 00:00 T10354

status: user
broj poruka: 120
Koji je fazon moze li mi neko reci?Nashao sam The Chronicles of Narnia - Prince Caspian,ima varijante RELOADED koja ima 77 rar arhivva od 100MB i isto to samo RIP koji ima 32 rar arhive od 100MB.Pitam da znam shta da skidam da ne skinem pogreshno.Hvala
Pozdrav ljudi!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 11.06.2008. 00:09 #58280

broj poruka: 12057

RIP-ovana je igre iz koje su izbačene stvari bez kojih igra radi kompletno bez problema, a koje nisu naročito potrebni, a to su intro-i, ponekad neke međuanimacije, često muzika, outro-i, desi se ponekad da su izbačeni i neki imbecilni zvukovi iz igre.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

sstef Re 11.06.2008. 00:20 #58283

broj poruka: 120
Hvala
murakami Ala si nabo ! 11.06.2008. 00:55 #58298

broj poruka: 198

Bukvalno sam pre dva minuta razmisljao o tome !!!!
Skidam Half Life 2 Episode two i videh jedan od 4,3Gb jedan od nekih 8Gb i rip od 2,7 gb i zapitah se u cemu je fora , odem na pc berzu kad ono odgovor ceka

Znaci skinuo sam HL2 episode one i pustim igru kad ono ruski debili sinhronizovali celu igru!!!!
Sve na ruskom UZAS !!!
Ko uopste zeli da igra igru sa sinhronizacijom !?!?!
Uzo cacko i pobrisao silne audio zapise na ruskom , ali nisam mogao sve da ih nadjem pa mi gro igre bilo na engleskom a mali deo na ruskom.Totalna smejurija !!!

Off topic ali sam morao da podelim to sa vama !!!
Pozz !
SkyFire Re: Ala si nabo ! 11.06.2008. 03:39 #58313

broj poruka: 18472
Gde bas nabode tu verziju od onolikih silinih!Sta ce ti riponava u opste kad imas stanadard od jednog DVD-a!Nije mnogo za skinuti!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

::
:: Bukvalno sam pre dva minuta razmisljao o tome !!!
:: Skidam Half Life 2 Episode two i videh jedan od 4,3Gb jedan od nekih 8Gb i rip od 2,7 gb i zapitah se u cemu je fora , odem na pc berzu kad ono odgovor ceka
:: Znaci skinuo sam HL2 episode one i pustim igru kad ono ruski debili sinhronizovali celu igru!!!
:: Sve na ruskom UZAS !!
:: Ko uopste zeli da igra igru sa sinhronizacijom !?!?
:: Uzo cacko i pobrisao silne audio zapise na ruskom , ali nisam mogao sve da ih nadjem pa mi gro igre bilo na engleskom a mali deo na ruskom.Totalna smejurija !!!
:: Off topic ali sam morao da podelim to sa vama !!
:: Pozz !
TheBear Re:RIP igre 11.06.2008. 07:43 #58318

broj poruka: 6502
Idi na piratebay i u search napisi SKULLPTURA ili DOPEMAN ovo su ti najbolji ripovi i sigurno rade.Skullptura ti izbacuje full ripove samo su dobro zapakovani i sve je tu sem jezika obicno je samo engleski ostali su izbaceni. Meni su svi ripovi koje sam skinuo radili samo pratis uputstvo.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re:RIP igre 11.06.2008. 15:20 #58349

broj poruka: 12794
A koja je poenta igrati igru bez animacija, glasova, muzike?

:: Idi na piratebay i u search napisi SKULLPTURA ili DOPEMAN ovo su ti najbolji ripovi i sigurno rade.Skullptura ti izbacuje full ripove samo su dobro zapakovani i sve je tu sem jezika obicno je samo engleski ostali su izbaceni. Meni su svi ripovi koje sam skinuo radili samo pratis uputstvo
Neba Re: Re:RIP igre 11.06.2008. 18:52 #58367

broj poruka: 1197
Lično imam samo pozitivna iskustva. Poslušaj čoveka.

:: Idi na piratebay i u search napisi SKULLPTURA ili DOPEMAN ovo su ti najbolji ripovi i sigurno rade.Skullptura ti izbacuje full ripove samo su dobro zapakovani i sve je tu sem jezika obicno je samo engleski ostali su izbaceni. Meni su svi ripovi koje sam skinuo radili samo pratis uputstvo
TheBear Re:Re: Re:RIP igre 11.06.2008. 20:54 #58389

broj poruka: 6502
FULL RIP znaci izbaceni svi jezici sem engleskog a ponekad i ostave neke. I jos sve to dobro kompresovano ispadne 2-3 puta manje nego full igra.Znaci sve je tu sem jezika.Ako nije full rip onda je mozda izbacena neka muzika i filmovi iz igre.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Zaista 12.06.2008. 00:27 #58423

broj poruka: 1197
Retko se izbacuju muzika i filmovi iz igara. Češće se samo rekompresuju da zauzimaju manje prostora. I onda se na sve to nabaci neka žestoka RAR ili 7-ZIP kompresija, a igra je, iako do 3 puta manja, i dalje `full`. Jedina mana jeste duže vreme raspakivanja, odnosno instaliranja, a i to je zanemarljivo.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs