Ovako-JEDVA sam je nabavio,jedva sam docekao da je instaliram,kad ono NECE!!!!!!! Ne znam da li ja negde gresim ili sta,ali zato mi treba vasa pomoc! Prebacim sadrzaj oba cd-a u jedan folder.Otvorim Winrar,nadjem u njemu folder gde je prebacen sadrzaj oba diska,dvokliknem na prvi fajl,otvori se rld-grid.iso,obelezim njega,pa extract to,pa izaberem folder gde da ga extractuje,i ok! Svaki put ispise ovo-Winrar diagnostic message-D RACE DRIVER rld-grid.rar:Packed dataCRC failed in rld-grid.iso. The volume is corrupt. Tako ispise za skoro svaki deo igrice(part 01,part 02.part 06...)! PRobao sam i sa Winzip-om i ista prica,nesto je corrupt! Verzija igre je sa RELOADED cra*kom,i kod drugara koji mi je nabavio igru savrseno radi! Please help!
Prebaciš sadržaj oba cd-a u jedan folder, ok, a probaj možda samo desni klik pa ekstract here, umesto što ideš unutra pa levo, desno... Znači na isto mesto gde ti se nalaze oba cd-a.
Probao,i opet isto. Jel moguce da je prilikom narezivanja diskova nesto poslo naopako,jer diskove mi je narezao sa harda,pa da zato prijavljuje volume corrupt?
:: :: Prebaciš sadržaj oba cd-a u jedan folder, ok, a probaj možda samo desni klik pa ekstract here, umesto što ideš unutra pa levo, desno.. :: Znači na isto mesto gde ti se nalaze oba cd-a :: ::
Moguće da je CD kriv, naročito ako je Princo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
na njegovom rezacu!Problem je u njegovom rezacu ili brzini rezanja!POz
But if we walk in the light, as he is in the light, we have fellowship one with another, and the blood of Jesus Christ his Son cleanseth us from all sin. If we say that we have no sin, we deceive ourselves, and the truth is not in us.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.