ja stvarno neznam kako da je instaliram,u read me pise da je prvo potrebno otpakovati,u neki folder,pa je pokrenuti pomocu batch fajla i na kraju krekovati.kad je pokrenem iz batch fajla 15 minuta mi otpakuje,i zatim izbaci ikonicu ali igrica nece da se pokrene jer nedostaje neki deo
Almost sure, this guy -> http://www.verycd.com/members/@u1015652/topics will put adware in rip and upload to e2k network, like he already did many times, is it possible to make real money from net clicks!? only in China i guess :D .
Mislim da treba da raspakujes taj 7z archive npr na desktop pa upalis setup.bat i on ti sam sve odradi valjda ti napravi na desktopu ikonicu.I ovo Microsoft Visual C++ Redistributable pre toga instaliras ako nemas to ti treba za ove novije igre.I rip ne mora da se krekuje samo pratis uputstvo i posle upalis igru.Ako si na visti onda ne zanam mozda je nesto do viste. Za igrice je bolji xp kakav crni directx10 nema skoro nikakve vidljive razlike od devetke.
Znači dobro je što nisam ski.....kupio RIP verziju. Jeste 5 GB više al ne boli glava. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja sam skidao ripove ali torrenti idu ocajno pa sam presao na netload skidam igre 6 7gb brze nego torrent od 3gb. Kod tih ripova pogotovo skullptura oni su najbolji uvek mi je sve funkcionisalo samo sam pratio uputstvo i sve radi.
A kakva je igra? Jel neko igrao? jel zna neko neki sajt gde su stavljeni linkovi za ovu igru ( mislim naravno na linkove sa spiskom prodavnica gde mogu da kupim originalnu igru !!! )
pa da nije dobar ja ga ne bih ni uzimao i mucio se oko instalacije,jer ionako nisaml jubitelj voznji ali krivac je dobra grafika i mnogo postova na forumu u vezi te igre,te sam i sam zakljucio da bi je vredilo odigrati ali ne mogu da verujem da nece da je pokrene jer nemam dx9 ako hoces original spremi se da izdvojis 3000din toliko ti otprilike iznose nove org.igre
pa da nije dobar ja ga ne bih ni uzimao i mucio se oko instalacije,jer ionako nisaml jubitelj voznji ali krivac je dobra grafika i mnogo postova na forumu u vezi te igre,te sam i sam zakljucio da bi je vredilo odigrati ali ne mogu da verujem da nece da je pokrene jer nemam dx9 ako hoces original spremi se da izdvojis 3000din toliko ti otprilike iznose nove org.igre
:: pa da nije dobar ja ga ne bih ni uzimao i mucio se oko instalacije,jer ionako nisaml jubitelj voznji ali krivac je dobra grafika i mnogo postova na forumu u vezi te igre,te sam i sam zakljucio da bi je vredilo odigrati ali ne mogu da verujem da nece da je pokrene jer nemam dx :: ako hoces original spremi se da izdvojis 3000din toliko ti otprilike iznose nove org.igr :: :: :: :
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.