Kakvi su utisci,zahtevnost... Cujem da ova prva krekovana verzija puca,da ima bagova itd,itd... Razmisljam da pljunem kintu za original,a treba sad gusar da mi stigne (mrzi me da skidam 8gb) pa me interesuju tudja misljenja i iskustva :) ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Jos uvek ne postoji verzija koja radi kako treba, save pozicije i galay map ne rade tako da je ne igrivo....isti problem kao i sa bioshockom...samo se nadam da im nece trebati toliko dugo kao tada da to srede....
:: Jos uvek ne postoji verzija koja radi kako treba, save pozicije i galay map ne rade tako da je ne igrivo....isti problem kao i sa bioshockom...samo se nadam da im nece trebati toliko dugo kao tada da to srede... :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
:: Kako ne rade?Kod mene sve radi kako treba,nisam osetio ni jedan bug do sad ::
1. Jesi li nekako nabavio originalnu igru? 2. Da li je igraš na XBOX-u? 3. Jesi li uopšte došao do dela kad postaješ SPECTRE i kad preuzimaš `Normandy`?? Onda kad staneš pred ` Galaxy Map` za nastavak igre, a ono samo pocrni i pobrljavi i vrati se nazad?? 4. Ili možda voliš da zahebavaš nas zaluđene??
Na Pi-siju...Skinuo sam je sa sajta!Nisam jos dosao dotle ali kad dodjem videcu sta se desava...Moze biti,ne znam jos...Za sad je ok.!A kad je taj deo?
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Kako ne rade?Kod mene sve radi kako treba,nisam osetio ni jedan bug do sad :: :: :: :: 1. Jesi li nekako nabavio originalnu igru :: 2. Da li je igraš na XBOX-u :: 3. Jesi li uopšte došao do dela kad postaješ SPECTRE i kad preuzimaš `Normandy`?? Onda kad staneš pred ` Galaxy Map` za nastavak igre, a ono samo pocrni i pobrljavi i vrati se nazad? :: 4. Ili možda voliš da zahebavaš nas zaluđene??
:: Na Pi-siju...Skinuo sam je sa sajta!Nisam jos dosao dotle ali kad dodjem videcu sta se desava...Moze biti,ne znam jos...Za sad je ok.!A kad je taj deo ::
Eh, treba odraditi nekoliko zadataka na Citadeli, razotkriti Sareh-a, postati član SPECTRE i onda ti onaj ambasador daje brod i kaže ti da treba da obiđeš tri sistema i taman kad dođeš do Galaxy Mape, da bi otišao u neki od ta tri sistema (i nastavio igru, jel´te) dođe do toga da sve samo pocrni i vrati se slika nazad na brod, a onda ti ostaje samo da se grizrš (kao ja, jel´te) i da se zahvaljuješ što je skoro izašao i GRID pa ima šta da se igra u iščekivanju valjanog `leka`...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.