Fantastična je igra ali ne mogu da verujem da je sa SoundBlasterom X-Fi XtremeMusic karticom sound hardware acceleration na OFF bez mogućnosti promene čak i sa zadnjim BETA drajverima iz 2. juna. (Naravno probano i sa regularnim iz 14. marta).
Jel probao neko igru sa X-Fi-jem u bilo kom OS-u ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Gledam i verujem, i osećaju se problemčići u zvuku, seckanje zvuka kod startovanja trke itd. Trebalo bi otpustiti sve imbecile koji rade u Creative drivers odeljenju, koja je to gomila nespsobnih retarda. Od Sound blaster-a Live! pa na ovamo, svaki model je imao tripove sa drajverom.
Ovaj kao update-uje podršku za opanAL aplikacije (što GRID i jeste) ali warning, upucali su podršku za CMSS 3D. Svi su polupani u glavu tamo u Creative-u. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Slažem se i onda lika koji radi drajvere i koliko toliko poboljša karte oni tuže. Nisu baš bistri. Znam da je na svoju ruku to radio, ali ljudi su bar još uvek verovali u Creative.
:: :: Gledam i verujem, i osećaju se problemčići u zvuku, seckanje zvuka kod startovanja trke itd. :: Trebalo bi otpustiti sve imbecile koji rade u Creative drivers odeljenju, koja je to gomila nespsobnih retarda. Od Sound blaster-a Live! pa na ovamo, svaki model je imao tripove sa drajverom :: :: Ovaj kao update-uje podršku za opanAL aplikacije (što GRID i jeste) ali warning, upucali su podršku za CMSS 3D. Svi su polupani u glavu tamo u Creative-u :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
E pa to mi je drago, znači do samog hardware-a nije. Koji OS koristiš, a predpostavljam da si preko Creative update-a stavio i one Martovske drajvere ne beta ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Koja konfiguracija je potrebna da ovo cudo potera na 1680x1050, ja sam na mojoj e4300/8600gt/4gb memorije terao Pro Street u toj rezoluciji vise nego glatko, a ovo cudo mi ne da vise od saljd show-a u 1280x1024 i to je maksimalna rezolucija. Naknadno sam spustio na 1152x864 ti tek tada je igrivo i to sa detaljima ispod sredine.
Hm! Jeste zahtevnija igra, ali da bas moras na tu rezoluciju da spustis i jos ispod srednjih detalja. Mozda da probas sa novijim vga drajverom ako ga nisi instalirao, kao i directX-om.
Ja je teram na 1680x1050, sve na max, AA 16x.
amd x2 6000+ 4GB ddr2 800 8800GT Golden Sample
:: Koja konfiguracija je potrebna da ovo cudo potera na 1680x1050, ja sam na mojoj e4300/8600gt/4gb memorije terao Pro Street u toj rezoluciji vise nego glatko, a ovo cudo mi ne da vise od saljd show-a u 1280x1024 i to je maksimalna rezolucija :: Naknadno sam spustio na 1152x864 ti tek tada je igrivo i to sa detaljima ispod sredine :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Kod mene je sve na FULL , Hardware Acceleraton ON sve na Max shuri!
Jedino mi se ne svidja sto nije simulacija i vidim ljudi pricaju nemojte da igrate ako nemate neki volan, ma kakvi! sranje obicno znachi pise u readme da je 100% compatibile sa Logtech G25, Momo, DFP itd.! medjutim meni sa G25 ne radi FFB! Ja je igram preko tastature i nemam nikakvih problema sto se tice upravljanja!
U toj rezoluciji sa E6750 (default), 2 GB Ram-a i 8800 GTS 320 igram bez problema ama baš nikakvih.
:: Koja konfiguracija je potrebna da ovo cudo potera na 1680x1050, ja sam na mojoj e4300/8600gt/4gb memorije terao Pro Street u toj rezoluciji vise nego glatko, a ovo cudo mi ne da vise od saljd show-a u 1280x1024 i to je maksimalna rezolucija :: Naknadno sam spustio na 1152x864 ti tek tada je igrivo i to sa detaljima ispod sredine :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Moj volan čak nije ni podržan u readme fajlu, pa meni sve radi lepo, doduše bez FF, ali vidim da nikome nije ni uspelo da radi sa FF.
:: :: Kod mene je sve na FULL , Hardware Acceleraton ON sve na Max shuri! :: :: Jedino mi se ne svidja sto nije simulacija i vidim ljudi pricaju nemojte da igrate ako nemate neki volan, ma kakvi! sranje obicno znachi pise u readme da je 100% compatibile sa Logtech G25, Momo, DFP itd.! medjutim meni sa G25 ne radi FFB! :: Ja je igram preko tastature i nemam nikakvih problema sto se tice upravljanja!
Re: Sve na high, 4xantialiasing, 1280x1024 ide 30 frejmova na
03.06.2008. 13:56
status: user broj poruka: 7769
E nemoj da me lozis ima da razbijem onu moju kantu... Pri toj rezoluciji je odziv na komande (navikao sam da vozim na tastaturi jos od prastarog Duel-a i GP-a) prilicno ocajan tek kad spustim malo ide dobro.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Athlon x2 4000+ 2,1Gh :: asus 8600gt 650/170 :: 2gb ra :: :: :: ::
Nadam se da ce uskoro pod hitno da izbace neki patch kako bi nam proradio ForceF.B., inace navodim opet kao i u predhodnom postu, jako lepo moze da se igra i preko nekog malo boljeg analognog joypad-a.
Re:Re: Sve na high, 4xantialiasing, 1280x1024 ide 30 frejmova na
03.06.2008. 17:45
status: user broj poruka: 6502
Ne lazem te stvarno je sve na high ne na ultra i nisu sve opcije on nesto sam iskljucio i msaa je samo 4x. Rezolucija 1280x1024 mozda padne fps po nekad ali je oko 30.
Sad sam izmerio frapsom nije 30 nego 25avg. Meni se odoka cinilo vise zavisi koju stazu vozim posto su neke dosta zahtevne ali ipak nije bas igrivo sa 25 tako da cu smanjiti na medium detalje.
:: Kod mene je sve na FULL , Hardware Acceleraton ON sve na Max shuri! :: :: Jedino mi se ne svidja sto nije simulacija i vidim ljudi pricaju nemojte da igrate ako nemate neki volan, ma kakvi! sranje obicno znachi pise u readme da je 100% compatibile sa Logtech G25, Momo, DFP itd.! medjutim meni sa G25 ne radi FFB! :: Ja je igram preko tastature i nemam nikakvih problema sto se tice upravljanja!
E, vidiš, na tastaturi nemaš `pola gasa` kao da imaš papučicu sa volana. Ako sletiš `u jendek` svaki dodir na tastaturu izaziva `pun gas` i lagano rotiranje vozila po pesku ili travi, da ne pominjem šta to znači u driftu kad treba `po malo` dodavati gas prilikom proklizavanja, a čim pritisneš duže od delića sekunde, eto ga auto u 180 stepeni iili se okreće ko zna gde! Inače, niko nije pominjao `probleme sa upravljanjem` već probleme sa gasom do daske.
Drift, tastatura skor=1.024.536 poena, samo se treba navici. Jedino je sranje sto ti kazes ne mozes da se iscupas iz `soder liste` znaci ako si na stazi onda si car ali i tamo ako se okrenes pobotovu kod U skretanja ima ih tu i tamo na pokojoj stazi `dzaba si krecio` gubis trku i ako imas prednost 10 sekundi. FRUSTRIRAJUCE !!!
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: :: Kod mene je sve na FULL , Hardware Acceleraton ON sve na Max shuri! :: :: :: :: Jedino mi se ne svidja sto nije simulacija i vidim ljudi pricaju nemojte da igrate ako nemate neki volan, ma kakvi! sranje obicno znachi pise u readme da je 100% compatibile sa Logtech G25, Momo, DFP itd.! medjutim meni sa G25 ne radi FFB! :: :: Ja je igram preko tastature i nemam nikakvih problema sto se tice upravljanja! :: :: E, vidiš, na tastaturi nemaš `pola gasa` kao da imaš papučicu sa volana. Ako sletiš `u jendek` svaki dodir na tastaturu izaziva `pun gas` i lagano rotiranje vozila po pesku ili travi, da ne pominjem šta to znači u driftu kad treba `po malo` dodavati gas prilikom proklizavanja, a čim pritisneš duže od delića sekunde, eto ga auto u 180 stepeni iili se okreće ko zna gde :: Inače, niko nije pominjao `probleme sa upravljanjem` već probleme sa gasom do daske.
:: Drift, tastatura skor=1.024.536 poena, samo se treba navici ::
Ima ona jedna DRIFT trka u Japanu na nekoj prokletoj nizbrdici i tu se nerviram nenormalno. Jedna, druga, treća krivina, sve krenem dobro, a onda zadržim prst na gasu duže od 0,752 sekunde i eto ili okretanja za 180 stepeni ili udaranja u ivičnjak a onda čupanje ovo malo kose, pa iz početka.A probao sam kod ortak na volanu. JOJ MILINE!!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.