Dosao sam do dela kad igras sam bez pomoci specijalaca, i igrao jedno sat, i dalje nemoze nikako ima neki hangar gde ih ima 10-ak na 3 sprata i kad otvoris vrata neznas odakle su te ukokali, trazim neke sifre na netu ali postoje samo za dva oruzja koja vec imam, da li neko zna sifru za neranjivost, samo da predjem ovaj deo...
pa klikni levo na `pc` i onda nadji igricu pod slovom R,na dnu imas FAQ,gde ti je igrica objasnjena redom kako i sta,pa ces naci i taj deo koji ne mozes da predjes.E tu vidi kako su ga drugi presli ...
Јел ова игра самостална, тј. није додатак неке претходне? Давно сам имао неки део овог серијала, знам да није могао да се инсталира, јер је заправо био додатак основној игри иако није било наглашено. Ова двојка у ознаци ме забрињава. Набавио бих је ако може да се без ичега другог инсталира.
Preporuka za igru, nego presao sam onaj deo sacuvacu sifre za kasnije ako zatreba, lako je dok vodite tim, kazis im na vrata i sacekas da odrade posao ili ih pokrivas snajperom sa krova. Nego postaje nezgodno kad pocnete na pola igre da igrate bez podrske... Neprijatelj je jako pametan obicno se sakrije negde i ceka da vam vidi ledja
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.