Da ga bem ali ovo je enormna igra 11gb na disku, oni koji su se zalili na upravljanje su bili skroz u pravu (svaka cast napredni ), covece sa trave se nikako ne mozes vratiti na stazu, a ono lizanje zida bokom kola dovodi do unistenja istih, ali ko zna mozda ce dobar period navikavanja ili kupovina VOLANA ili dzojpeda resiti problem. Eno cak se i klinac sav frustriran povukao u sobu i gleda u tacku na plafonu ne verujuci da je tako los u voznjama koje su mu pored strategija specijalnost.
Brisati igru ili kupiti volan, pitanje je sad?
Onako uzgred ima li neki dzojped sa malim volanom, video sam to pre 5-6 godina ali od tada nisam naleteo na tako nesto, i moram priznati da sam pogresio sto nisam kupio.
Ma gde da brišem sad, još 2 parta mi ostala da kupim ?!?! Ionako sam planirao volan, a za prvu pomoć tri logi najjeftinije tastature i udri. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Uh! Zastaje mi dah od ove igre kada je pokrenem, grafika perfektna, fizika i zvuk takodje. Imam volan-Logitech Formula Force EX(force feedback), e tu nastaju problemi, igra je prefektna za volan, ali....., nikako nece da mi proradi feedback dok u svakom NFS-u do sada mi radi perfektno. Inace moze lepo da se igra i sa nekim malo boljim analognim joypad-om(ja imam nekog kineza od 1000din.) i lepo reaguje na analogne kontrole. Video sam po stranim forumima da i drugi imaju probleme sa feedback-om, a sto se tice same igre i njenog `readme` fajla, tamo pise da 100% podrzava sledece volane:
* Logitech G25 * Logitech MOMO * Logitech Driving Force Pro * Thrustmaster RGT Force Feedback Pro
GRID™ provides default configurations for all of the above, meaning that you should be able to plug-and-play, with no tweaking required.
O G25 volanu ne treba trositi reci, ali MOMO je uslovno receno pristupacan i naravno veoma kvalitetan volan, i samo kupovina nekog forcefeedback-a ima smisla. Odluka je na tebi svakako, kupovinom volana ces veruj mi dobiti potpuno novi uzitak u svim voznjama, ne samo u GRID-u. Nadam se da ce uskoro izbaciti i neki patch pa ce tako igra imati potpunu podrsku za siri spisak forcefeedback volana.
:: Da ga bem ali ovo je enormna igra 11gb na disku, oni koji su se zalili na upravljanje su bili skroz u pravu (svaka cast napredni ), covece sa trave se nikako ne mozes vratiti na stazu, a ono lizanje zida bokom kola dovodi do unistenja istih, ali ko zna mozda ce dobar period navikavanja ili kupovina VOLANA ili dzojpeda resiti problem :: Eno cak se i klinac sav frustriran povukao u sobu i gleda u tacku na plafonu ne verujuci da je tako los u voznjama koje su mu pored strategija specijalnost :: :: Brisati igru ili kupiti volan, pitanje je sad ::
E, igra je vrh, mada se silno jedim dok je igram. Vozio sam na Nirbunringu (bem li ga, nisam siguran da li sam ispravno napisao) četiri različite vrste vozila i sa svakom moraš da imaš različit pristup ulasku u krivine, što je izazvalo mnoštvo lomljenja i proklizavanja na stazi, a to me strašno oduševilo. Nisam neki ljubitelj vožnji, a i komp mi je na takvom mestu da nemam gde da stavim volan, ali da volim vožnje (jedino Dirt i ovo igram) ne bih ni trenutka razmišljao o tome. A pošto G25 košta skoro kao Playstation 3, MOMO uopšte nije loš izbor, bar po onome što klinci pričaju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.