Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
WOW INSANE
STRANA 1 OD 1
CAKOMIR WOW INSANE 31.05.2008. 21:54 T10113

status: user
broj poruka: 18
Где може да се купи игрица у Београду?
Где могу да пронађем свe шифре за ову игру?
Хвала у напред.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilivojeS Интересантно! 31.05.2008. 22:01 #56615

broj poruka: 439
И мене ово занима! Игра је видим хит међу децом. Заиста, где може да се нађе?
cele1988 xaxaax 31.05.2008. 23:02 #56627

broj poruka: 1424

fali ono `gusar`

Daum Re: Интересантно! 01.06.2008. 03:13 #56666

broj poruka: 12794
Da, igra je hit da od dece napravis morone zaglupljene koji nece pi*ku videti do svoje 35-te i zivece celog zivota kod mame i tate...

:: И мене ово занима! Игра је видим хит међу децом. Заиста, где може да се нађе?
MilivojeS Re: Re: Интересантно! 01.06.2008. 11:33 #56696

broj poruka: 439

:: Da, igra je hit da od dece napravis morone zaglupljene koji nece pi*ku videti do svoje 35-te i zivece celog zivota kod mame i tate..
::
:: :: И мене ово занима! Игра је видим хит међу децом. Заиста, где може да се нађе

Добро, шта вам ово значи? Поведите рачуна о језику, форум читају и културни људи али и деца. Можда се вама лично не свиђа дотична игра? Ако је то у питању, изразите се мало уљудније а не овако простачки! Играте ли Ви уопште игрице? Ако их играте, преклињем вас да нас не држите више у незнању. Просветлите нас, молим вас! Да не будемо у заблуди да све игре имају такав негативан утисак који описасте. С друге стране, ваша констатација је вишеструко погрешна, али би нас разговор о њој одвео у сасвим другом правцу.
Daum Re: Re: Re: Интересантно! 01.06.2008. 16:09 #56745

Ovo je forum za IT, i nemojte da mi pametujete o jeziku, kao da nikad niste opsovali. Ako deca citaju forum, njihov problem. Ovaj forum se bavi iskljucivo problemima sa kompjuterima, ili barem problemima vezanih za njih. Ako vam treba razlog zasto je WoW los generalno za decu, potrazite malo po google-u.
A i vise sam nego kompetentan da ocenjujem igre...

:: :: Da, igra je hit da od dece napravis morone zaglupljene koji nece pi*ku videti do svoje 35-te i zivece celog zivota kod mame i tate..
:: ::
:: :: :: И мене ово занима! Игра је видим хит међу децом. Заиста, где може да се нађе
:: Добро, шта вам ово значи? Поведите рачуна о језику, форум читају и културни људи али и деца. Можда се вама лично не свиђа дотична игра? Ако је то у питању, изразите се мало уљудније а не овако простачки! Играте ли Ви уопште игрице? Ако их играте, преклињем вас да нас не држите више у незнању. Просветлите нас, молим вас! Да не будемо у заблуди да све игре имају такав негативан утисак који описасте. С друге стране, ваша констатација је вишеструко погрешна, али би нас разговор о њој одвео у сасвим другом правцу.
Daum ... 01.06.2008. 16:10 #56747

Milivoje, ti si jedini koji se zali na jezik na ovom forumu. Ako ti smeta, ti nemoj da citas....
Mislim da je odgovor zasto je wow los po decu, sasvim odgovarajuci...

Zmajko Re: Re: Re: Re: Интересантно! 01.06.2008. 16:28 #56751

broj poruka: 1228
Tema je u `Software - Igre` tako da ne vidim razlog zasto bi ovo bio forum samo za IT. Moderatora nema pa ima svakakvih tema koje nisu na udaru kritika... Na primer obracanje drugim forumasima pod raznim izgovorima tipa `ne cita postu koja stize na mail prijavljen ovde` (ne citam ni ja) ali to je vec problem onog ko je prijavio levi email.

Drugo sajte je deklarisan kao `safe for kids` tako da to i te kako nije problem dece vec samog foruma.

I ja psujem i to dosta ali se bar potrudim da psovkama ne uvredim nekog (ako taj neko nije mene prozivao pa onda ne mogu da se obuzdam).

Nijedna igrica nije opasna po decu ako je dete normalno i ako nema onog `to much` tako da... Iskuliraj i budi uljudniji ako nista drugo.

Ne znam odakle `starim forumasima` ideja da imaju neko posebno pravo u tretiranju novajlija ovde. Chill out nerds.

:: Ovo je forum za IT, i nemojte da mi pametujete o jeziku, kao da nikad niste opsovali. Ako deca citaju forum, njihov problem. Ovaj forum se bavi iskljucivo problemima sa kompjuterima, ili barem problemima vezanih za njih. Ako vam treba razlog zasto je WoW los generalno za decu, potrazite malo po google-u.
:: A i vise sam nego kompetentan da ocenjujem igre..
:: :: :: Da, igra je hit da od dece napravis morone zaglupljene koji nece pi*ku videti do svoje 35-te i zivece celog zivota kod mame i tate..
:: :: ::
:: :: :: :: И мене ово занима! Игра је видим хит међу децом. Заиста, где може да се нађе
:: :: Добро, шта вам ово значи? Поведите рачуна о језику, форум читају и културни људи али и деца. Можда се вама лично не свиђа дотична игра? Ако је то у питању, изразите се мало уљудније а не овако простачки! Играте ли Ви уопште игрице? Ако их играте, преклињем вас да нас не држите више у незнању. Просветлите нас, молим вас! Да не будемо у заблуди да све игре имају такав негативан утисак који описасте. С друге стране, ваша констатација је вишеструко погрешна, али би нас разговор о њој одвео у сасвим другом правцу.
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Интересантно! 02.06.2008. 13:48 #56846

HAHAHA!!!
Nema nikakvog posebnog pravila za bilo koga. Ako bolje procitas moje postove, videces da nikog direktno nisam uvredio. A da malo razmisljas, znao bi da kod dece nema ogranicenja po pitanju igara. Nijedno dete nema postavljen stav prema igrama, i zbog ovog razloga deca sede po ceo dan za kompom igrajuci WoW...

:: Tema je u `Software - Igre` tako da ne vidim razlog zasto bi ovo bio forum samo za IT. Moderatora nema pa ima svakakvih tema koje nisu na udaru kritika... Na primer obracanje drugim forumasima pod raznim izgovorima tipa `ne cita postu koja stize na mail prijavljen ovde` (ne citam ni ja) ali to je vec problem onog ko je prijavio levi email
:: Drugo sajte je deklarisan kao `safe for kids` tako da to i te kako nije problem dece vec samog foruma
:: I ja psujem i to dosta ali se bar potrudim da psovkama ne uvredim nekog (ako taj neko nije mene prozivao pa onda ne mogu da se obuzdam).
:: Nijedna igrica nije opasna po decu ako je dete normalno i ako nema onog `to much` tako da... Iskuliraj i budi uljudniji ako nista drugo
:: Ne znam odakle `starim forumasima` ideja da imaju neko posebno pravo u tretiranju novajlija ovde. Chill out nerds
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs