Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
GRID savet
STRANA 1 OD 1
NastyB GRID savet 31.05.2008. 14:47 T10106

status: user
broj poruka: 729
Ukoliko nemate solidan volan sa papučicama za gas ili bar neki dobar gamepad/joypad, ovo ne bi trebalo ni probati. Treba biti potpuni freak pa ovo preći tastaturom. Dovoljno je samio malo sići sa staze i pozdraviti se sa plasmanom, a ako sasvim sletite sa staze, bolje krenuti iz početka, jer svaki dodir tastera za gas proizvodi pun potisak 1000+ konja, čime se auto sjajno okreće u krug dok gledate kako ostali prolaze pored vas, a vi ne možete ni da obuzdate auto da ide tamo gde bi želeli.
Odlična igra, ali nikako za tastaturu. U jednoj trci sam uspeo da pobegnem čitavih 15 sekundi od drugoplasiranog, ali sam u pretposlednjoj krivini izleteo sa staze i nisam mogao da se vratim više od 20 sekundi. Samo taknem gas i auto ode u tri lepe, ako nije na stazi. Malo je falilo da razbijem tastaturu, ali sam odustao i rešio da iskalim bes na ovom postu...

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
American Grafitti
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm Re... 31.05.2008. 14:50 #56576

broj poruka: 1454

Evo pridružujem se, iako imam volan.
Da dodam da od online igranja nema ništa.

Equinoxe Re: 31.05.2008. 14:56 #56579

broj poruka: 12057

Dobro, nisu tastature tako skuupe!
Jesu promenili upravljanje u odnosu na demo, jer nisam imao osećaj da je volan neophodan ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

zandarm Re... 31.05.2008. 15:03 #56580

Da se ispravim, online igranje je sasvim ok, sada sam probao i sve je kao na demo verziji. Jbg, sinoć nije htelo...

zandarm Re: Re: 31.05.2008. 16:17 #56587

Nisam stekao utisak da je upravljanje promenjeno.

::
:: Dobro, nisu tastature tako skuupe!
:: Jesu promenili upravljanje u odnosu na demo, jer nisam imao osećaj da je volan neophodan
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
MaliAbner Re: GRID savet 31.05.2008. 17:53 #56597

broj poruka: 7769
E nemoj da me lozite ako je tako zajebata za upravljanje zavrsice kao i Jucied 15 minuta na racunaru i caooo...
Ali dva dana skidaja da se tek tako baci, valjda je dobra...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Ukoliko nemate solidan volan sa papučicama za gas ili bar neki dobar gamepad/joypad, ovo ne bi trebalo ni probati. Treba biti potpuni freak pa ovo preći tastaturom. Dovoljno je samio malo sići sa staze i pozdraviti se sa plasmanom, a ako sasvim sletite sa staze, bolje krenuti iz početka, jer svaki dodir tastera za gas proizvodi pun potisak 1000+ konja, čime se auto sjajno okreće u krug dok gledate kako ostali prolaze pored vas, a vi ne možete ni da obuzdate auto da ide tamo gde bi želeli
:: Odlična igra, ali nikako za tastaturu. U jednoj trci sam uspeo da pobegnem čitavih 15 sekundi od drugoplasiranog, ali sam u pretposlednjoj krivini izleteo sa staze i nisam mogao da se vratim više od 20 sekundi. Samo taknem gas i auto ode u tri lepe, ako nije na stazi. Malo je falilo da razbijem tastaturu, ali sam odustao i rešio da iskalim bes na ovom postu...
:: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers.
:: American Grafitti
NastyB Re: Re: GRID savet 31.05.2008. 19:15 #56607

:: E nemoj da me lozite ako je tako zajebata za upravljanje zavrsice kao i Jucied 15 minuta na racunaru i caooo..
:: Ali dva dana skidaja da se tek tako baci, valjda je dobra..
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!

Ma, nije tako loše kao Juiced, samo je fora na otvorenim (ne uličnim) trkama sa tastaturom. Ako sklizneš u travu ili pesak, pozdravi se. Svaki dodir na tastaturi za gas je `pun` i auto se kao od šale okreće za 360 stepeni, te ti treba puno vremena (jer drugi nemaju tih problema) da se vratiš na stazu i, naravno, kao od šale, sa prvog sklizneš na 12-13 mesto sa zaostatkom od 20-ak sekundi, a onda samo `Esc` pa `restart race`...
Daum ... 31.05.2008. 19:44 #56608

broj poruka: 12794
Ja ga igram na tastaturi i ne skrecem sa staze. Moras bolje da vozis...
Igra poseduje Flashback, svaki put kad se okrenes ili sudaris ili ti se ne svidja kako si usao u krivinu, mozes da premotas replay i da nastavis odakle hoces. Ogranicen broj puta naravno...

NastyB Re: ... 31.05.2008. 22:05 #56617

:: Ja ga igram na tastaturi i ne skrecem sa staze. Moras bolje da vozis..
:: Igra poseduje Flashback, svaki put kad se okrenes ili sudaris ili ti se ne svidja kako si usao u krivinu, mozes da premotas replay i da nastavis odakle hoces. Ogranicen broj puta naravno..

Hm, napisao sam AKO sletiš sa staze koja nije u gradu, a teško da ćeš iz prve voziti brzo i bez greške, jer ne postoji mogućnost treninga pre trke, pa ne znaš ni kakve su krivine, bez obzira na HUD. A to sa flashbackom sam provalio malo kasnije....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs