Sve to izgeda super,ali me podseca na pricu sa crysis-om, kao ultra ovo ono, efekti ludilo dx10, a igra bUranija! Mislim koga zanima da se u igri drvo kome mozes da pokosis grane, kao obnavlja, mislim do jaja...igre sve vise i vise postaju reklame za razne efekte i graficke, a sama igra bude katastrofa... Voleo bih da me sama igra demantuje, posto je kec bio odlican, mada nesto i nisam optimista...
Kidanje od smeha, ti programeri mi nisu jasni, kao pucaš u drvence neko sa ručnim topom koji može da obori Avaksa a drvetu ništa, kao nešto se odvljuje, neki parčići, svi u Lazu. To če da bude igra: samo vi kupite GeForce SedamdesetHiljata GeTeIks i ima da cepa. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Evo otkucah re i mislim se sta reci pametno a sto vec nije receno, grafika ce imati sve lepse i zahtevnije detalje a kad se setim da sam buljio u crno-beli monitor sa kasetom u ruci i gledao u dve linije (kao ILS) i nekoliko brojcica tipa visinomer, brzinomer i cepao prvi simulator letenja na TRS80 i jeb*te prodje mi 30 godina zivota. Za svo to vreme izlaze igrice, ja ih kupujem a odusevljenje je sve manje i manje, vreme koje me drzi uz neku igricu je sve krace i krace. Pa sad da pitam jel` ja to starim il` se i vama to dogadja? Il` su igrice jednostavno sve tematski losije i losije?
Stoji da vreme prolazi iza nas...Jedan od razloga koji vuce do prezasicenja..Covek se jednostavno umori!Drugi razlog jeste i nekreativnost danasnjih programera savremenih igara...Primer Assassin`s Creed,igra koja pleni svojom grafikom,igrivoscu i ne preteranom zahtevnoscu ali jednostavno je jako dosadna,toliko dosadna da ubija u pojam!Neko se nece sa mnom mozda sloziti ali to je generalno tako!Jednostavno pored lepe grafike nema sta da pogura taj adrenalin i da nas zainteresuje i zakuca za stolicu da budemo pravi gamer-i!Secam se kada je izasla igra Dark Messiah,iscekivao sam dan kada ce da osvane samo da sednem da igram...Kako dani,godine prolaze ove napredne i savremene igre kao da postaju sve dosadnije i normalno je da se interesovanje gubi a zelja polakio izbledi dok se svako od nas ne povuce totalno iz gamer-skog sveta..E sad ja se nadam da se to nece dogoditi ali generalno slabo se prave dobre i uzbudljive,kvalitetne igre!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Evo otkucah re i mislim se sta reci pametno a sto vec nije receno, grafika ce imati sve lepse i zahtevnije detalje a kad se setim da sam buljio u crno-beli monitor sa kasetom u ruci i gledao u dve linije (kao ILS) i nekoliko brojcica tipa visinomer, brzinomer i cepao prvi simulator letenja na TRS80 i jeb*te prodje mi 30 godina zivota. Za svo to vreme izlaze igrice, ja ih kupujem a odusevljenje je sve manje i manje, vreme koje me drzi uz neku igricu je sve krace i krace. Pa sad da pitam jel` ja to starim il` se i vama to dogadja? Il` su igrice jednostavno sve tematski losije i losije? :: :: ::
kao sto rece skyfire..zasicenje.....i kad jedes najbolju cokoladu svaki dan dosadi ti jednostavno.....a 30 godina konzumacije ?Da je nesto ne znam ti kako kvalitetno vise nece buditi isto ono odusevljenje kao prvi put...
p.s. ali pored toga crysis je jedna jaako dobra igra :)
Ajd uzdravlje :)
:: Evo otkucah re i mislim se sta reci pametno a sto vec nije receno, grafika ce imati sve lepse i zahtevnije detalje a kad se setim da sam buljio u crno-beli monitor sa kasetom u ruci i gledao u dve linije (kao ILS) i nekoliko brojcica tipa visinomer, brzinomer i cepao prvi simulator letenja na TRS80 i jeb*te prodje mi 30 godina zivota. Za svo to vreme izlaze igrice, ja ih kupujem a odusevljenje je sve manje i manje, vreme koje me drzi uz neku igricu je sve krace i krace. Pa sad da pitam jel` ja to starim il` se i vama to dogadja? Il` su igrice jednostavno sve tematski losije i losije? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.