Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
sve super- fallen sword
STRANA 1 OD 1
nurius sve super- fallen sword 30.05.2008. 03:10 T10077

status: user
broj poruka: 113
nemam nikakvih problema nego samo da kazem za ovu igru! veoma zavisna! i mnogo dobra!
i sto je najbolje ne treba vam nikakva masina niti bilo sta di bi ste je igrali jer je ONLINE!
mmorpg
Fallen Sword
evo ko zeli neka mi se pridruzi ovde i ja cu vas kontaktirati cim vidim da napredujete. i olaksice kako da se prikljucite u srpsku grupu (guild)
igra ima preko 1.700.000 registrovanih igraca tako da je veoma zabavno
http://www.fallensword.com/?ref=1634632

eto, toliko od mene, pa ako zelite, probajte :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 30.05.2008. 13:36 #56364

broj poruka: 12794
Mrtvo flash sranje za decu. Ako zelis RPG onda se zna: Baldur`s Gate ili Neverwinter Nights.
Nikad necu razumeti full browser igre...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni Re: ... 03.06.2008. 15:16 #57074

broj poruka: 4518
100 ljudi 100 cudi...igrao sam ja i baldurs gate i never (koji je zivi krs i ne moze da se poredi sa baldurom) kao i mnoge druge (zivi kralj planscape torment i fallout 1 i 2) ali isto tako volim da odigram neku online igru jer se ne mogu porediti dva osecaja, kada igras sa zivim protivnikom i sa kompjuterom...

Ajd uzdravlje :)

:: Mrtvo flash sranje za decu. Ako zelis RPG onda se zna: Baldur`s Gate ili Neverwinter Nights
:: Nikad necu razumeti full browser igre..
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs