nemam nikakvih problema nego samo da kazem za ovu igru! veoma zavisna! i mnogo dobra! i sto je najbolje ne treba vam nikakva masina niti bilo sta di bi ste je igrali jer je ONLINE! mmorpg Fallen Sword evo ko zeli neka mi se pridruzi ovde i ja cu vas kontaktirati cim vidim da napredujete. i olaksice kako da se prikljucite u srpsku grupu (guild) igra ima preko 1.700.000 registrovanih igraca tako da je veoma zabavno http://www.fallensword.com/?ref=1634632
100 ljudi 100 cudi...igrao sam ja i baldurs gate i never (koji je zivi krs i ne moze da se poredi sa baldurom) kao i mnoge druge (zivi kralj planscape torment i fallout 1 i 2) ali isto tako volim da odigram neku online igru jer se ne mogu porediti dva osecaja, kada igras sa zivim protivnikom i sa kompjuterom...
Ajd uzdravlje :)
:: Mrtvo flash sranje za decu. Ako zelis RPG onda se zna: Baldur`s Gate ili Neverwinter Nights :: Nikad necu razumeti full browser igre.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.