evo ovako,hocu da modujem total war2 skinuo sam mod ali ne znam da dovrsim,text glasi
Place export_descr_buildings and export_descr_unit in C:Program FilesSEGAMedieval II Total Wardata Place descr_strat in C:Program FilesSEGAMedieval II Total Wardataworldmapscampaignimperial_campaign Make a new shortcut that ends with - io.file_first ova prva dva odradim tj.stavim u foldere ali ne znam kako da napravim precicu
Probaj ovako, napravi Shortcut za igricu i nazovi ga kako hoces (samo da se razlikuje od postojeceg), zatim u svojstvima shortcuta u opciji Target recimo stoji ovako `C:GamesCompany of HeroesRelicCOH.exe` a ti onda dodaj da bude ovako `C:GamesCompany of HeroesRelicCOH.exe -io.file_first`. Naravno posto nemam konkretnu igricu ja sam ti naveo sa drugom ali princip je isti, samo moras navesti tacan fajl ili opciju koju zelis da aktiviras.
Pa moras navesti tacno ime fajla ili opcije koju zelis da dodas, io.file_first je mozda primer u kom formatu treba uneti tacan naziv, nemam tu igru, kao sto rekoh, pa ti nisam od pomoci, pogledaj link koji je poslao Lama, ako i tu ne nadjes onda se vrati na link gde si skinuo fajlove pa pogledaj da nisi nesto propustio ili pogledaj dal imaju neki forum ili faq.
skedio sam dati tutorial i odradio na drugi,bolji nacin od onoga u read me text-u,tako da nije bilo potrebe praviti neke precice i izmisljati toplu vodu,ipak hvala vam momci jos jednom
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.