Jeste da je igra tek negde na 40% posla, ali ovaj srećnik je imao priliku da vidi dokle se stiglo i ono što se može pročitati u tekstu je veoma ohrabrujuće, pa ukoliko nekoga zanima, a znam da ima ljubitelja ove fenomenalne igre, neka pročita. Ako je bar pola ovoga zaista tako, onda neću žaliti ako gramzivi ROCK$TAR ne izbaci GTA IV (Gle Te Alavce) za PC.
Inače, čim sam pročitao ovo, instalirao sam Mafiu, igru iz 2002 (čini mi se) na Vistu 64 i na 1680x1050 radi bez problema. Nema, česi su zakon...
To mi je jedna od omiljenih igara. Ja ne znam ko je rekao da je igra losa. Za to vreme, uh, kakva prica,grafika,gameplay. O muzici da ne pricam. Desavalo se da udjem u igru i vozam se po gradu i slusam muziku. Ono ogranicenje brzine u autu je najgenijalnija stvar ikada :) Jedva cekam stvarno novi deo :) Ma izbacice GTA IV....da uzmu jos para...ipak PC trziste nije malo uopste. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.