Imam nero9 i treba da rezem jedan fail na vise rezaca istovremeno. Kako da to izvedem, kazu da Nero ima tu opciju. Inace, na kompu imam jos instalirane i Free Burner i CDBurnerXP? Pozdrav Dragan06
Jesi li probao ovo što ti je ssh napisao pre 5 dana kada si postavio sličnu temu?
Pre svega, imaš li računar sa 4 rezača?
Pozdrav!
Vlada
:: Imam nero9 i treba da rezem jedan fail na vise rezaca istovremeno. Kako da to izvedem, kazu da Nero ima tu opciju. Inace, na kompu imam jos instalirane i Free Burner i CDBurnerXP? Pozdra :: Dragan06
Njegov odgovor je - Ne mogu reći da sam probao sa 4 rezača istovremeno, ali sa uključenom opcijom `Use multiple recorders` u Burn dijalogu, trebalo bi da radi bez problema. Gde je ta opcija u Neru9? Dragan06
Nero Burning ROM -> New Compilation -> Burn kartica -> Use Multiple Recorders Pozdrav!
Vlada
:: Njegov odgovor je - Ne mogu reći da sam probao sa 4 rezača istovremeno, ali sa uključenom opcijom `Use multiple recorders` u Burn dijalogu, trebalo bi da radi bez problema. Gde je ta opcija u Neru9 :: Dragan0 :: ::
kad izaberes sve sto ces prziti na DVD-CD-ove bla bla bla imas opciju kojuces sada vidjeti na slici http://i1203.photobucket.com/albums/bb394/aocsuper/Untitled-2.jpg oznacis je..e onda kad stisnes burn pojavice se mali prozor sa listom tvojih rezaca..onda stisnes CTRL i oznacis ih sve i kliknes na burn...to je to ...
:: Njegov odgovor je - Ne mogu reći da sam probao sa 4 rezača istovremeno, ali sa uključenom opcijom `Use multiple recorders` u Burn dijalogu, trebalo bi da radi bez problema. Gde je ta opcija u Neru9 :: Dragan0 :: ::
@Raic: stavio sam na desktop onog reš-Snupija što si postovao juče-prekjuče: 90 % ljudi što je videlo o čemu se radi mislim da će postati vegetarijanci ili čak i vegani!
Da dodam samo da zavisi i koje rezace imas jer ne radi sa svim rezacima. U mom slucaju je radilo sa LG a nije htelo sa Pioneer rezalicama, za ostale ne znam.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: @Raic: stavio sam na desktop onog reš-Snupija što si postovao juče-prekjuče: 90 % ljudi što je videlo o čemu se radi mislim da će postati vegetarijanci ili čak i vegani! ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.