...ti upravo prikazuje i temperaturu u real-time, i GPU load (opterećenje GPU-a), i Video Engine load (ako ti je kartica sposobna za video-akceleraciju)
Afterburner ti je osobito zgodan jer imaš grafike temperature i ostalog pa možeš kad završiš da vidiš koliko je bilo tokom igranja, dokle je najviše išlo, itd.
graficka 4870x2 , e sad kad god pokrenem gpu z on mi sa idle 507mhz poveca na radnih 750mhz. jel postoji nacin da se to zaustavi, smara me da uvek slusam sistanje radijalca!!!
Stvarno super program evo bas se sada zezam sa njim i super je,dobra je fora sto kao ima log koji belezi temperaturu od odregjenom trenuktu,za vreme igranja posle i tako....
U nVidia control panelu imash opciju pravljenja profila za svashta neshto posebno (odnosi se na clock u odr uslovima), pa sam siguran da mozhesh da mu kazhesh `kad se pokrene aplikacij`. `clocks: xxx/xxx` `AfterBurner` (tako neshto su template-i koje koristish pri izradi pravila/profila), pa ce on srediti u neshto shto ima smisla kad se prochita (sredjivanje vrshi kad snimish pravilo, odnosno profil).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.