Ako neko moze da mi baci link onog programa koji omogucava da palim blic i korstim ga kao lampu(da se snadjem :D) za nokiju 6120 s60v3 mislim da je symbian 9.2 :)
Sumnjam da ces to moci da nadjes. Trazio sam svuda dok sam imao taj mob i nasao par programa ali ni1 nije radio. Mogu slobodno da kazem da nema taj program :( Jedino ako se nije nesto promenilo u medjuvremenu.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
I ja trazih i svaki koji sam skinuo nije radio. . .pa reko mozda ima neka fora al ono izgleda nema :( E al uspeo sam da ga hack i sad igram n-gage al mi se bat isprazni za pola sata. . .i izbedacim se. . . Hvala na odgovoru :)
Ja sam imao ngage classic, lepo sam se izigrao, kupjase ga u radnji, nov novcat, posle kad sam izgustirao, prodao za 50e (prosle godine, tj, 2009.). Omiljen mi bio naravno ColinMcRae, pa zatim crvitji i Sims. Zalud stvar. Aj odoh malo da odmaram. Poz
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
+1 za NTorch, samo, ako nabasas na verziju koja ce ti traziti kljuc za legalizaciju kada ti najvise treba svetlo, onda jbg, bar sam ja kuburio sa tim programom, ccc, katastrofa.Ne kontam zasto sada na mom SE to radi na 2 klika i ne placa se:)
+1 za NTorch, samo, ako nabasas na verziju koja ce ti traziti kljuc za legalizaciju kada ti najvise treba svetlo(kada ga nabadas), onda jbg, bar sam ja kuburio sa tim programom, ccc, katastrofa.Ne kontam zasto sada na mom SE non simbiJan to radi na 2 klika i ne placa se, usavrsili led diJodu, jbg
Nista od toga ne radi na N79. Jbg, kad mi treba svetlo ukljucim snimanje videa sa svetlom i to je to. Mnogo je lakse bilo na SE-u. Generalno simbian je sranje.
a da ti preflesujes telefon il ako ne jedan hard reset... nemoguce je da tebi samo ne radi,mora da ti je malo zatupljen swf :) evo Ja sam skinuo i na n86 radi ko zmaj !
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.