Evo skinuh najnoviji K-lite kodeke pa me interesuje koji program za reprodukciju filmova da skinem. Ranije sam koristio samo BS playe,r pa reko da promenim :)
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
:: Evo skinuh najnoviji K-lite kodeke pa me interesuje koji program za reprodukciju filmova da skinem. Ranije sam koristio samo BS playe,r pa reko da promenim : :: :: :: kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator :: felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor :: cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh :: lamela,klap
Takodje sam bio jako zadovoljan KMPlayer-om dok me nije počeo zezati prilikom reprodukcije MKV formata. Sad koristim PotPlayer koji je isto jako dobar. Pozdrav!
Takodje sam bio jako zadovoljan KMPlayer-om dok me nije počeo zezati prilikom reprodukcije MKV formata. Sad koristim PotPlayer koji je isto jako dobar. Pozdrav!
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Osuđen sam na mpc jer gledam dosta mkv stvari koje imaju preformatirane titlove što moraju da se pojavljuju jedni pored drugih i u raznim pozicijama na ekranu a to neće baš svaki plejer da pusti kako treba.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
ovako imam instaliran xp x86 i mega codec na toj masini je radilo i od kako sam download-ovo update za win i isti instalirao nece da radi u ful rezimu km player kad stavim na full tj. preko celog ekrana nemam sliku filma a imam zvuk a samo mlo da smanjim np.stavim na 4 na kmplayer-u i onda oce da radi ali imam 17 monitor i ovako je mali pa kad jos smanjim onda bolje da ni negledam. a probao sam reinstal i kmplayer-a i codec-a i vise player-a smo radi na bsplayer,vlc,mpc,a km,gom, i ostali nece da rade dali neko zna u cemu je problem
nece da mi radi na full modu ekrana win xp sp3 a to nece da radi od kako sam update-ovao win probao sam sa reinstalacijama i codec-a i player-a ali bezuspesno radi mi samo na bsplayer-u i vlc,mpc. gom,kmplayer, i ostali nece da rade
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.