da li se samo meni desava ili jos nekome? problem je u tome npr. kada chat-am na facebooku desava se to da kad ja pisem u chat polje sve ide oke dok neko drugi sa strane ne posalje poruku ili taj isti sa kojim trenutno chat-am poslaje poruku meni chat zablokira..tj. vidi se kursor kako trepti ali ja ne mogu nista da napisem dok ne spustim i podignem chat prozor ponovo..to se desava i sa GOOGLE kada hocu da kucam u trazilicu nesto i ako neko posalje poruku na FB opet me prekine...ja msm da je to do ove nove Mozille...malo sam ovo zbrkao ali nadam se da cete shvatiti sta pokusavam da kazem..
firefox i facebook ne idu nikako zajedno, to sam se uverio, ali zato Chrome kapira.. inace ova beta9 verzija u odnosu na 8 je NEBO I ZEMLJA sto se brzine tice i otvaranja samog firefox-a, tj. startovanje.. znaci POMAK!
:: da li se samo meni desava ili jos nekome? problem je u tome npr. kada chat-am na facebooku desava se to da kad ja pisem u chat polje sve ide oke dok neko drugi sa strane ne posalje poruku ili taj isti sa kojim trenutno chat-am poslaje poruku meni chat zablokira..tj. vidi se kursor kako trepti ali ja ne mogu nista da napisem dok ne spustim i podignem chat prozor ponovo..to se desava i sa GOOGLE kada hocu da kucam u trazilicu nesto i ako neko posalje poruku na FB opet me prekine...ja msm da je to do ove nove Mozille...malo sam ovo zbrkao ali nadam se da cete shvatiti sta pokusavam da kazem. ::
Desava se i meni isti problem. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Meni se desava jos jedna cudna stvar sa ovom verzijom - naime pojavljuje mi se nekada, ne uvek, kao neki blanko status bar. Dakle, postoji kao statusna linija, ali je samo siva i nista se ne desava na njoj. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
celokupno je osetno brzi i ne deluje mlitavo ...a ono sto mi se najvise svidja i za sta cu da zapalim svecu u znak zahvalnosti je to da u win 7 kada trebam da `maximize` ff ,ne moram da kliknem ,odaberem TAB pa tek onda ga poveca ,sada se sve radi jednim klikom, sto je najbolja stvar ...bar za mene.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.