Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Mozilla Firefox 4.0 Beta 9
STRANA 1 OD 1
acosuper Mozilla Firefox 4.0 Beta 9 17.01.2011. 19:43 T32799

status: user
broj poruka: 1207
da li se samo meni desava ili jos nekome? problem je u tome npr. kada chat-am na facebooku desava se to da kad ja pisem u chat polje sve ide oke dok neko drugi sa strane ne posalje poruku ili taj isti sa kojim trenutno chat-am poslaje poruku meni chat zablokira..tj. vidi se kursor kako trepti ali ja ne mogu nista da napisem dok ne spustim i podignem chat prozor ponovo..to se desava i sa GOOGLE kada hocu da kucam u trazilicu nesto i ako neko posalje poruku na FB opet me prekine...ja msm da je to do ove nove Mozille...malo sam ovo zbrkao ali nadam se da cete shvatiti sta pokusavam da kazem..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Mozilla Firefox 4.0 Beta 9 17.01.2011. 19:50 #284533

broj poruka: 19067
firefox i facebook ne idu nikako zajedno, to sam se uverio, ali zato Chrome kapira.. inace ova beta9 verzija u odnosu na 8 je NEBO I ZEMLJA sto se brzine tice i otvaranja samog firefox-a, tj. startovanje.. znaci POMAK!

:: da li se samo meni desava ili jos nekome? problem je u tome npr. kada chat-am na facebooku desava se to da kad ja pisem u chat polje sve ide oke dok neko drugi sa strane ne posalje poruku ili taj isti sa kojim trenutno chat-am poslaje poruku meni chat zablokira..tj. vidi se kursor kako trepti ali ja ne mogu nista da napisem dok ne spustim i podignem chat prozor ponovo..to se desava i sa GOOGLE kada hocu da kucam u trazilicu nesto i ako neko posalje poruku na FB opet me prekine...ja msm da je to do ove nove Mozille...malo sam ovo zbrkao ali nadam se da cete shvatiti sta pokusavam da kazem.
::
mkukic ... 17.01.2011. 20:24 #284550

broj poruka: 2591
Desava se i meni isti problem.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

raic re 17.01.2011. 21:03 #284594

broj poruka: 9006
I prošla beta je bila ok al ova je još bolja. Za fb ne bi znao, mogu da probam posle.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

mkukic ... 17.01.2011. 23:25 #284707

broj poruka: 2591
Meni se desava jos jedna cudna stvar sa ovom verzijom - naime pojavljuje mi se nekada, ne uvek, kao neki blanko status bar. Dakle, postoji kao statusna linija, ali je samo siva i nista se ne desava na njoj.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

acosuper re: 17.01.2011. 23:49 #284716

broj poruka: 1207
sve je oke..samo jebe malo sa tim sitnicama..poput kocenja chata na FB..msm ono bas izvuce zivce

BassivitY gle stvarno ...firefox napreduje 18.01.2011. 00:05 #284726

broj poruka: 911
celokupno je osetno brzi i ne deluje mlitavo ...a ono sto mi se najvise svidja i za sta cu da zapalim svecu u znak zahvalnosti je to da u win 7 kada trebam da `maximize` ff ,ne moram da kliknem ,odaberem TAB pa tek onda ga poveca ,sada se sve radi jednim klikom, sto je najbolja stvar ...bar za mene.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

Berettaxx ... 18.01.2011. 07:36 #284815

broj poruka: 385
Ja sam na 4.0b9 i sve mi normalno radi... (mozda zato sto sam na Linuxu)

Dodji na http://www.mozilla-srbija.org/forum/ mozda sredimo nesto...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs