koju god verziju da sam skinuo ona mi istekne. Dali ima ko link za neku koja traje stalno? Znam da je bilo nekih enterprize koje nisu imale kodove da se ubacuju. hvala
Ima na warez-u verzija sa lifetime aktivacijom. Btw. ja kada sam presao na Word/Powerpoint 2010. (samo njih koristim) nekako se u njima mnogo lakse snalazim nego u 2007. a pre nekih mesecak dana sam bas imao dosta teksta da pisem i par prezentacija da odradim.
...ljuti smo ti mi hackeri, niko ne koristi besplatnu verziju 2010 jer nije zaobišao zaštitu, uključujući i mene. Instalirao, video da radi sporije od 2007 (više vremena da se startuje, inače rade slično), taman zaključio da `ogromne inovacije` imaju smisla za navikavanje, kad ono međutim, aktivacija. I tu sam izgubio interes do danas. Nekad nije bilo tako, mora je da se instalira najnoviji softver od kojeg 80% nisam ni koristio jer nisam imao vremena od skidanja i instaliranja.... a sad mi puče patka za tim. Cool`n quiet.
Skinite Office 2010 toolkit i aktivacija ce proci bez problema. Ne bih da stavljam link da tema ne bi bila izbrisana. Realno 2007, kao i 2003 zadovoljava sve potrebe jednog korisnika, ali 2010 je ok skroz... Sto se startovanja tice, stavite si ssd xP __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Lepo stavi link (koji ce nam k.... i tema ako nemamo link) ako znas koja verzija radi. Vec sam tri verzije promenio i sve su mi se iskljucile... `ocu da sam u korak sa svetom, kako boki, djilko i cvetko vec 2020. slave a ja da nemam ni office 2010...
:: Skinite Office 2010 toolkit i aktivacija ce proci bez problema :: Ne bih da stavljam link da tema ne bi bila izbrisana :: Realno 2007, kao i 2003 zadovoljava sve potrebe jednog korisnika, ali 2010 je ok skroz.. :: Sto se startovanja tice, stavite si ssd x :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Link ka aktivatoru za O10 je svetogrdje gospodi iz ms-a, tako da ce verovatno tema biti izbrisana. Skines obicnu neaktiviranu verziju, ukucas u google Office 2010 Toolkit i skines. 2 klika i o10 je aktiviran. Jebem mu mater, toliko mozes x) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ma koje brisanje teme.. ... Evo ti bratac link..radi ..skini..samo pokreni..klikni EX ACTIVATE sachekaj da zavrshi i na kraju cesh da donijesh poruku ko ja ja se USPESNO AKTIVIRAN :D
2003 je, po meni, još uvek best one. Ne vidim potrebu za 2010 ni pod razno. 2007 eventualno, ako se radi neka docX razmena sa nekim. Čisto da se ne bi smarao sa nekim konverterima.
2010 je našminkana 2007 verzija, a aktivaciju je smešno lako naći. Slažem se da je 2003 najbolji office koji je MS izbacio, iako je sa današnje tačke gledanja na interfejs poprilično zastareo.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push/pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
@Bax: nema smaranja sa konverterima ako se koristi 2000, xp ili 2003, uz compatibility pack (free M$ app). Bilo koji docx se automatski cita kao doc... @Raic: 2k10 je brzi i laksi za upotrebu od 2k7 (koji sam vozio oko dve godinice dana).
I vindovs enterprajz i Ofis 2010. Jeste sminka, a i ima HW akceleraciju. Primam 500+ emailova dnevno + kontakti ++, ako nisi zahtevan korisnik, nemo da se bakces...
Re: Torrente, glupa ruka zakona. Imate +verziju na jedno million...
06.01.2011. 00:40
status: user broj poruka: 12057
Pusti ti compatibility pack, takve stvari zakažu samo kad treba da otovirš dokument koji ti BAŠ treba, a koristio si neki svež template, neku funckiju itd....to obavezno ne radi
:: linkova... Install, and u get the following :: :: http://www.dodaj.rs/f/2b/sD/4nojhdTM/untitled.png (uz malo paint-a :: :: @Bax: nema smaranja sa konverterima ako se koristi 2000, xp ili 2003, uz compatibility
Ne bih se bas slozio da je office 2003 najbolji do sada, za ozbiljniji rad na 2003ci se treba dosta pomuciti, stavke i opcije nisu raspodeljene nekim logicnim redosledom, ko se malo ozbiljnije bavio 2003kom ovo mu je poznato .) inace svi ofisi su sranje tesko, jes da nekad dobro dodju ali generalno gledano
2010 je naravno bolja verzija, i ja sam brujao kako necu da predjem na nju, bio sam lenj i mrzovoljan da ucim i da se snalazim opet iznova na glupom i dosadnom ofisu, ali mnogo je sve logicnije i bolje rasporedjeno .) lepsi je i prijatniji za rad, kad ti zakuca masina, on sacuva fajl automatski, dok office 2003 kad ti zakuca mora se sve izpocetka, i tako dosta tih sitnica koje zivot znace su popravljene .) hvala za aktivaciju sad cu probam :D
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
@Bax: Na dvema masinama koje administriram (a na kojima mora sve da bude legalno), ovaj
06.01.2011. 00:47
status: user broj poruka: 11009
pack radi posao uz OpenOrg office. Za sada nije bili problema - sve sto je stizalo, a bilo napravljeno pomocu 2k7/2k10, otvarano je bez greske (ukljucujuci i ppp)...
Re: @Bax: Na dvema masinama koje administriram (a na kojima mora sve da bude legalno), ovaj
06.01.2011. 00:54
status: user broj poruka: 12057
Verujem, samo što sam ja previše oprezan, sa work dokumentima ne radim puno, a kad radim to su neki njaprostiji tehnički izveštaji.
OpenOffice 3 Calc sam primetio da zna recimo da promeni boju ofarbane ćelije iz workshit-a napravljenog u O2K3 i zna i da mu se desi da linkuje sheet-ove tako da kada dodaješ nešto u jednom, dodaje u svim ili par sheet-ova. Naravno office kaže da linkova nema. NAravno ovo sve kad se snimi u OO excel fajl as is.
:: pack radi posao uz OpenOrg office. Za sada nije bili problema - sve sto je stizalo, a bilo napravljeno pomocu 2k7/2k10, otvarano je bez greske (ukljucujuci i ppp).. :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.