Ajd preporucite mi softver koji moze da bekapuje sve!!! sa diska C operativni sistem, drajvere instalirane programe, dakle potrebno je da bekapuje napravi neki imidz u disku D , pa kada padne win, ponovo se bootuje neki cd ucita imidz i naravno sve vrati na stanje kada je bekap uradjen, moja nemarnost je sto to do sada nisam video znao sam pre 7 godina ali neznam kako sada stoje stvari sa takvim softverom.
I mogu njega da ti preporuchim jer je jednostavan, a ostale nisam koristio. Acronis mozhesh da pogledash, ali nemogu da ti kazhem kakav je u odnosu na Ghost.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Jos jedan glas za Ghost, samo sa njime sam uspeo da uradim bekap na nekim vrlo specificnim masinama. Mada verujem da prosecnom korisniku i Acronis zavrsava posao.
Nabaci se win sa osnovnim programima pa se onda deinstaliraju svi drajveri od ploče, ide channel, usb i ostala sranjca, napraviš image i imaš instant win koji radi na 95% mašina kad god ti zatreba.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nije to za mene za drugara, ima komp, prescott 3Ghz, 2gb ram, 7300gt sa p945 cipsetom sve to na xp-u. Dakle za taj kompjuter netrebaju bas novi drajveri radi on i ima autocad 2007-2008 i tako te nesto starije programe , on ce tako da radi uvek, sve cu da bekapujem, nema tu nekih izmena drajvera staro je...
A ima i da se skine vec tako nesto, ovo dupli dvd cekiras programe i on odradi cas posla, ovaj ima one sminkerice kako ce koji program da radi kako podesen , komplikovane stampace sa a3 i a4 i sve to uzme vise vremena od instalacije win-a i drajvera tako da ovo dobro dodje.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.